Kick off events

Gaat u binnenkort weer een nieuw project starten met uw team of cliënt? Laat het project knallend van start gaan met een goed georganiseerde kick off event van Verschoor Reizen! Bij ons kunt u terecht voor goed georganiseerde evenementen op de mooiste locaties.

Sinds 2013 is Verschoor Reizen een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al 95 jaar lang ervaring op het gebied van transport en het organiseren van reizen en evenementen. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven, zoals meetings.

Kick off events

Wij van Verschoor Reizen zijn in staat uw events van A tot Z te verzorgen. Heeft u al een beetje een idee van hoe het event er uit moet zien? Maak het kenbaar! Wij gaan dan met u rond de tafel zodat wij een mooi event kunnen organiseren die is gebaseerd op uw wensen.

Kick off events van Verschoor Reizen

Sfeervolle locaties, catering, goede sprekers, en een gezellige sfeer: Verschoor Reizen kan het voor u regelen! Onze partners op het gebied van locaties, catering, en aankleding helpen u graag met het organiseren van uw perfecte kick off events. Mocht de locatie wat verder weg zijn, kunnen onze chauffeurs u met een van onze luxe bussen en touringcars naar de bestemming brengen. Samen met u zorgen we ervoor dat het nieuwe project succesvol en feestelijk wordt gestart.

Kortom: wij van Verschoor Reizen helpen u graag met uw wensen op het gebied van meetings. Heeft u interesse in het organiseren van een kick off event met Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw event!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)