Verschoor Reizen

Al sinds 1924 is ons familiebedrijf onlosmakelijk verbonden met reizen! Of het nu gaat om het huren van een bus van Rotterdam naar Amsterdam of het laten ontwikkelen van een stedentrip naar Parijs of Berlijn. De 1ste generatie begon als een puur busbedrijf, maar inmiddels is Verschoor Reizen een touroperator. Een echte groepsreis specialist, of het nu gaat om een schoolreis of bedrijfsuitje. Ons team neemt de volledige organisatie bij u uit handen!

Wij onderscheiden ons door:

  • Flexibiliteit van ons team. Wij denken namelijk graag met u mee en wij bieden u graag passend advies bij het organiseren van uw dagtocht, schoolreis of incentive.
  • De kwaliteit in de organisatie en de uitvoering. Dat garanderen wij door directe communicatie binnen ons bedrijf, gecertificeerde en deskundige partners en vooral jonge touringcars. Het continu streven naar een optimale organisatie van uw uniek belevenis.
  • Service van ons team. Wij denken graag met u mee om een unieke belevenis optimaal te verzorgen naar uw wens en behoefte.
  • De zeven v’s van Verschoor Reizen zijn uw zekerheid!

Historie

Het familiebedrijf

Aan het begin van de 20ste eeuw is ons familiebedrijf opgericht door de gebroeders Bastiaan Jan Verschoor en Jan Rokus Verschoor. In die tijd reed de heer Van Holten een busdienst tussen Gorinchem, Hardinxveld en Giessendam. Toen de heer Van Holten hiermee ophield, besloten deze heren Verschoor, van oudsher een schippersfamilie, aan wal te komen. In 1924 besloten zij de busdienst voort te zetten onder de naam Gebr. Verschoor B.V.

In 1964 werd het bedrijf overgenomen door de gebroeders Jan en Adriaan Verschoor. Sinds 1988 staan Basjan en Marjandel Verschoor aan het roer van dit familiebedrijf. Ook de 4e generatie is inmiddels betrokken in de onderneming.

Verschoor Reizen is een bedrijf dat gegroeid is door haar relaties en partners. Wat ooit is begonnen als een lijndienst, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse touroperator en groepsreis specialist. Zo organiseren wij dagtochten, groepsreizen, bedrijfsuitjes, maar ook schoolreizen en zelfs incentive reizen. Maar nog altijd kunt u natuurlijk ook gewoon een bus met chauffeur bij ons huren. Bij Verschoor Reizen staat, al sinds 1924, één begrip centraal; “Onbezorgd genieten!”

Wij hopen dat u samen met ons nog vele jaren kunt genieten van unieke belevenissen die wij graag voor gezelschappen organiseren. Wanneer u interesse of vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Medewerkers

Media

Certificering

Referenties

Wagenpark

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)