Groepsvervoer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw groepsvervoer? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres voor de beste service. Al jarenlang brengen wij dagelijks vele groepen van en naar hun bestemming. Of het nu gaat om vervoer doordeweeks of in het weekend, grote of kleine groepen, u kunt op ons rekenen voor kwalitatief groepsvervoer. Wij vervoeren groepen al vanaf 18 personen in onze kleinste, toch luxe en comfortabele bus. Met voordelige tarieven vervoeren we veel verschillende gezelschappen.

Over Verschoor Reizen

Al sinds 1924 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid vervoeren wij vele verschillende doelgroepen naar uiteenlopende bestemmingen. Hieronder leest u verder nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

  • Verschoor Reizen denkt met u mee! Dankzij onze vakkennis en ervaring, kunnen wij u adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw gezelschap.
  • Wij houden ons te allen tijden aan onze afspraken. U bent gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
  • Verschoor Reizen is een degelijk bedrijf, doormiddel van ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer.
  • Wij bedenken altijd meteen een oplossing voor vrijwel elk probleem. Zo kan het voorkomen dat een bus onderweg een mankement ervaart. Wij zorgen dan dat er zo snel mogelijk een vervangende bus komt.

De voordelen van groepsvervoer

Iedereen draagt zijn steentje bij aan milieubewust vervoer. Daarom is het ook bij groepsuitjes, groepsreizen of andere gelegenheden interessant om te kijken wat u kunt doen om milieubewust en duurzaam op pad te gaan. Onze kleinste bus voor 25 personen is daarom het ideale vervoersmiddel voor kleinere groepen. Ons wagenpark biedt bovendien ook duurzaam vervoer voor grotere groepen. Zo kunt u met onze 50, 60 en zelfs 90-persoons touringcar veilig, comfortabel en bewust op weg.

Aanbod

Uw reis compleet verzorgd van A tot Z. Wij maken het waar!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)