Snel, voordelig en comfortabel bedrijfsvervoer - Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Bedrijfsvervoer

bedrijfsvervoerBent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfsvervoer? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres voor de beste service. Al jarenlang brengen wij dagelijks vele werknemers naar hun werk en weer terug naar huis. Of het nu gaat om vervoer doordeweeks of in het weekend, dag- of ploegendiensten, u kunt op ons rekenen voor kwalitatief bedrijfsvervoer. Wij vervoeren uw personeel snel, voordelig en comfortabel!

Over Verschoor Reizen

Al sinds 1923 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid vervoeren wij vele verschillende doelgroepen naar uiteenlopende bestemmingen. Hieronder leest u verder nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

 • Verschoor Reizen denkt met u mee! Dankzij onze vakkennis en ervaring, kunnen wij u adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw gezelschap.
 • Wij houden ons te allen tijden aan onze afspraken. U bent gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
 • Verschoor Reizen is een degelijk bedrijf, door middel van ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer.
 • Wij bedenken altijd meteen een oplossing voor vrijwel elk probleem. Zo kan het voorkomen dat een bus onderweg een mankement ervaart. Wij zorgen dan dat er zo snel mogelijk een vervangende bus komt.

De voordelen van bedrijfsvervoer

Het thema mobiliteit is niet meer weg te denken uit de actualiteit. Werknemers staan vaak uren in de file, komen te laat op werk en dit veroorzaakt dan ook veel stress. Dit kost niet alleen veel tijd en geld, maar het is ook nog eens slecht voor het milieu. Collectief bedrijfsvervoer biedt een oplossing.

Indien het bedrijfsvervoer een grotere rol gaat spelen in het woon-werkverkeer, zal dit zeker bijdragen aan een vermindering van de congestie. Buiten het feit dat het goedkoper en beter voor het milieu is, zitten er meerdere voordelen aan bedrijfsvervoer. Zo zorgt het voor meer sociaal contact tussen werknemers. Ook is het een bijkomende aantrekkelijkheid voor u als bedrijf. Mensen ervaren bedrijfsvervoer namelijk vaak als een groot voordeel als zij ergens gaan werken.

Wilt u als bedrijf bijdragen aan een veilige, duurzame en efficiƫnte manier van bedrijfsvervoer? En wilt u zorgen dat uw personeel altijd op tijd en uitgerust aankomt op de zaak? Kies dan voor bedrijfsvervoer van Verschoor Reizen. Voor meer informatie of advies over onze service kunt u contact met ons opnemen.

Neem direct contact op & wij bellen u terug!

  Naam organisatie
  Naam contactpersoon *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail *
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  busreizen