Wij zijn per doorlopend op zoek naar:

Enthousiaste chauffeurs

voor onze binnen- en buitenlandse reizen per luxe touringcar!

Adv FB (5)

Wie zijn wij?

Verschoor Reizen verzorgd allerlei soorten reizen. Van het rijden van een schoolreisje, tot het compleet verzorgen van een dagje weg met een ouderenvereniging en het begeleiden van een meerdaagse buitenland reis voor een compleet bedrijf. Bij Verschoor Reizen is iedere groep vanaf 18 personen van harte welkom voor een leuk dagje uit of voor een mooie reis in binnen- of buitenland. We hebben eigen touringcars waarmee we u binnen Europa naar elke bestemming kunnen brengen, maar ook per vliegtuig, boot of trein moet u bij Verschoor zijn. Onze jarenlange samenwerkingen zorgen ervoor dat we u kunnen helpen van A tot Z en uw reis op maat maken. We organiseren uw reis met verzorging en verblijf zonder zorgen! “Onbezorgd genieten.” Onze reisexperts weten precies waar u op moet letten en welke restaurants, hotels en activiteiten bij uw groep passen.

Dit familiebedrijf is generatie op generatie overgedragen en bestaat inmiddels 100 jaar! Dat merkt u al meteen bij het eerste contact. De prettige familiesfeer is één van de redenen dat klanten ieder jaar weer terugkeren en medewerkers een stapje harder lopen. We hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie en fijne werksfeer en zullen er alles aan doen om uw werk bij Verschoor zo leuk mogelijk te maken. Daarom worden er geregeld gezellige bijeenkomsten gehouden en blijven we in nauw contact over de ontwikkeling binnen het bedrijf

Functie omschrijving

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Oproepbasis, Freelance / zzp
Rooster: Flexibel rooster
Verseist: Rijbewijs D (met code 95)
Pré: Verzorgde uitstraling
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen en vrijdagmiddagborrel
Soorten aanvullende vergoedingen: Vakantiegeld
Werklocatie: Eén locatie
Woonachtig: omgeving Hardinxveld-Giessendam

Nog geen rijbewijs? Ook dan zijn er mogelijkheden. Laten we eens kennismaken!

Wat vragen wij?

Wij zoeken enthousiaste, leergierige touringcar chauffeurs die het leuk vinden om mooie reizen te maken. We hebben het jongste wagenpark van Nederland en dat betekent dat u in de meest moderne, gave touringcars van Nederland rijdt! We werken met een brede groep van chauffeurs. Dus zowel jong als oud is van harte welkom om de boel te komen versterken. Zelfs als u nog geen rijbewijs hebt, kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Het belangrijkste is, dat u graag in dienst staat van de klant. U wilt er alles aan doen om hun dag of reis onvergetelijk mooi te laten verlopen. Dat maakt Verschoor ook uniek. We denken nét een beetje verder mee en lopen nét dat extra stukje mee. Onze klanten zijn eigenlijk allemaal ontzettend leuk, lief en gezellig. Wordt u ook zo blij van een leuk praatje tijdens het werk en vind u het geweldig om achter het stuur te kruipen? Dan is dat precies wat we zoeken! Heeft u een verzorgde uitstraling, bent u flexibel inzetbaar en/of woont u in de buurt van Hardinxveld-Giessendam? Dan is dat zeker een pré!

Wat biedt Verschoor?

Een heerlijke familiesfeer om in te werken, uzelf te ontwikkelen en uitdagen. Niet alleen achter het stuur, maar ook op persoonlijk vlak vinden we het leuk om u te helpen ontwikkelen. Dat is leuk voor jou én ons. En dan hebben we het nog niet eens over de vrijdagmiddag of (naja) avond borrels en leuke uitjes die we met elkaar organiseren! Kom gewoon eens kennismaken, dan zult u nooit meer weggaan!

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?

Stuur dan een mail t.a.v. Christiaan Verschoor en wie weet zien we jou straks in één van onze touringcars rijden!