Onbezorgd genieten!

Onbezorgd genieten voor uw gezelschap. Dat is uitsluitend mogelijk bij een organisatie die u transparantie, zekerheid en vooral duidelijkheid biedt! Wij informeren u over onze lidmaatschappen en certificering. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact opnemen met ons team.

KNV & ANVR
Door het lidmaatschap bij Koninklijk Nederlands Vervoer is Verschoor Reizen tevens ook aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen. Beide brancheverenigingen werken samen om de belangen te behartigen

AVB
Verschoor Reizen beschikt over een speciaal voor de touringcarbranche ontwikkelde Aansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven (AVB). Deze AVB dekt ook schades die voortvloeien uit de Wet op de Reisovereenkomst, die door de gewone AVB’s worden uitgesloten. Met deze verzekering draagt Verschoor Reizen er aan bij dat u onbezorgd op reis kunt gaan.

ISO 9001
Naast de bekende branche gerelateerde certificeringen is Verschoor Reizen ook gecertificeerd voor ISO 9001. ISO 9001 is een norm die controle houdt op interne organisatieprocessen, welke eveneens ook vastgelegd dienen te worden. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem (QMS, quality management system) van een organisatie. Er wordt bij deze norm uitgegaan van een continue procesverbetering. Bijzonder hieraan is dat Verschoor Reizen ook voldoet aan de internationale certificeringseisen.

ECOSTARS
Wij hebben ons door ECOSTARS laten beoordelen op het gebied van duurzaam transport en duurzame distributie. Hierbij hebben we 5 van de 5 sterren behaald en daar zijn we uiteraard erg trots op! De bedoeling van dit programma van ECOSTARS is om beheerders van zakelijke voertuigen bewust te maken van hun rol om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren, de CO2 uitstoot te verminderen en de klimaatverandering aan te pakken.

De zeven V’s van Verschoorreizen

Verschoor Reizen besteedt aandacht aan haar klanten en relaties. Op de voorgaande pagina’s kon u lezen wat onze unieke en sterke punten zijn en welke garanties en certificering wij u kunnen bieden. Op deze pagina laten wij u graag kennismaken met de zeven V’s van Verschoor reizen.

De zeven V’s van Verschoor reizen bieden u duidelijkheid:

1. Vaardigheden:

Verschoor Reizen is uw touroperator en groepsreis specialist. Al sinds 1924 staan de onderscheidende kernwaarden deskundigheid, service en kwaliteit garant voor unieke belevenissen.

2. Verbonden:

De familie en de relaties, daar draait het bij ons om! Verschoor Reizen bestaat inmiddels 4 generaties lang. Wat ons onderscheidt, is de kennis en de flexibiliteit van het meedenken, adviseren en de persoonlijke betrokkenheid bij uw wensen. Continu denkt ons team mee naar een passend advies voor uw gezelschap!

3. Verantwoord:

Groen heeft bij Verschoor Reizen een groot belang. Naast de vele certificeringen houden wij ons nauwlettend bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een voorbeeld hiervan is het continu streven naar een jong en modern wagenpark, zodat de uitstoot zo min mogelijk is.

4. Vertrouwen:

Alle reizen van Verschoor Reizen vallen onder de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden, zowel reizen die voor u particulier georganiseerd worden als groepsreizen die door uw vereniging worden aangeboden. Verschoor Reizen biedt beide prestigieuze garanties aan.

5. Veiligheid:

Met onze jonge en moderne touringcars en optimale veiligheidssystemen in de nieuwe touringcars blijft Verschoor Reizen gericht op de toekomst. Wij blijven vernieuwen en dat zorgt voor een betrouwbaar wagenpark met het juiste onderhoud.

6. Verzorgd:

Beleving en zorgeloos. Ons team van reisadviseurs zorgt steeds weer voor een compleet verzorgde reis. Onze definitie van zorgeloos is: met één telefoontje nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u op reis met uw gezelschap! In iedere dagtocht of meerdaagse reis staat de beleving centraal. Wij bieden u compleet verzorgde reizen, afgestemd op uw wensen. Daardoor zal er nog lang over gesproken worden!

7. Veelzijdig:

Specialisme. Touringcar verhuur, dagtochten, meerdaagse reizen, reizen voor jubilea of feesten, partijen en bruiloften, reizen voor instellingen & gemeenten, overheid, reizen met catering en evenementen, vliegreizen, stedenreizen, treinreizen, bootreizen, individuele reizen, personeelsreizen, conferenties en vergaderingen, mindervalide groepen, verenigingen, schoolreizen, werkweken, reizen voor bedrijven, luxe directievervoer, kleinere groepen vanaf 20 personen tot aan zeer grote groepen. Met ons specialisme verzorgen wij uw reizen op maat afgestemd op uw wensen.

Medewerkers

Media

Certificering

Referenties

Wagenpark

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)