Dubbeldekker touringcar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor verschillende reizen in een dubbeldekker touringcar? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Luxe, comfortabel en vooral enorm groot de Setra dubbeldekker touringcar! Een touringcar die u voorziet van alle gemakken, maar vooral het meest veilige vervoer. Wij introduceren u graag onze 88-persoons dubbeldekker touringcar Setra S431DT. Wij organiseren zeer uiteenlopende arrangementen, waardoor er altijd wel een geschikt arrangement voor u bij zit. Daarnaast richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholen, families of bijvoorbeeld een vriendenclub. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een reis die volledig aansluit bij uw wensen. Met de dubbeldekker touringcar kunt u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje plannen. Met een select groepje gaan we er een top reis van maken

Waarom Verschoor Reizen?

Al sinds 1924 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige unieke speerpunten:

 • Verschoor Reizen denkt met u mee! Ons team beschikt over vakkennis en ervaring, waardoor zij u kunnen adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw groep.
 • Wij houden ons altijd aan onze afspraken. Bij onze groepsreizen bent u gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
 • Wij zijn een degelijk bedrijf. Met ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer tijdens uw groepsreis.
 • Bij Verschoor Reizen denken wij altijd na over snelle oplossingen. Als het bijvoorbeeld voorkomt dat er een mankement ontstaat tijdens de reis, zorgen wij altijd zo snel mogelijk voor vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit.

Mogelijkheden

De mogelijkheden van de rijzen van Verschoor met een dubbeldekker touringcar zijn eindeloos. Zo kunt u ervoor kiezen om dichtbij huis te blijven, maar wij bieden ook internationale reizen aan naar bijvoorbeeld Frankrijk of Cambodja. Ook zijn speciale wensen voor ons geen probleem, zo hebben wij vele reizen in ons assortiment die rolstoeltoegankelijk zijn. U kunt uw reis helemaal zelf bepalen en samenstellen. Wat kunt u verwachten:

 • DVD-installatie met flatscreens door de bus
 • Twee koelkasten voor de koude dranken
 • Een keukentje waar koffie of thee gezet kan worden
 • Tourist Class opstelling (88 zitplaatsen) en indien gewenst in Royal Class te huren (66 zitplaatsen)
 • Uiteraard een modern toilet
 • Radio-/geluidsinstallatie met de mogelijkheid uw laptop of iPod aan te sluiten en bagage ruimte.
 • Draadloze microfoon
 • Voorzien van AEBS en werkt naast de ABA3. Dit houdt in dat de touringcar zelfstandig de remming inzet bij stilstaande obstakels. Hierdoor kan de AEBS voorziening niet alleen kop-staartbotsingen verminderen, maar zelfs ook vermijden.
 • Ervaar deze touringcar vandaag nog voor een comfortabele reis naar uw bestemming!

Interesse

Heeft u interesse in onze reizen met een dubbeldekker touringcar? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze reizen en de mogelijkheden die wij u bieden of verdere vragen, kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)