Bus huren naar Breda - Touroperator Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Bus huren naar Breda

Wilt u een bus huren naar Breda voor een bedrijfsuitje, schoolreis, groepstrip, vakantie of een andere bestemming? Dan bent u bij Verschoor reizen aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende bussen en touringcars aan voor een mooie prijs, bijvoorbeeld de 18-persoons touringcar, de 50-/54-persoons bus, de 60-/63-persoons bus of de 88-persoons touringcar. Verdere mogelijkheden zijn de rolstoeltouringcar en trailers en aanhangwagens.

Al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast worden al onze reizen uitgevoerd door vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs. Zo garanderen wij u beslist onbezorgd genieten voor uw gezelschap tijdens de reis!

Waarom Verschoor reizen?

bus huren BredaAl sinds 1923 zijn wij van Verschoor reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen waaronder bus huren naar Breda. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Bij Verschoor reizen is iedereen van harte welkom.

Advies bij een bus huren naar Breda

U kunt bij ons zelf een bus huren, maar u kunt ook een reis of een uitje kiezen uit ons aanbod. Wij kunnen u altijd adviseren aan de hand van uw eisen en wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is of welke bus het beste past bij uw trip.

Contact

De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies over bus huren naar Breda. Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Neem direct contact op & wij bellen u terug!

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)