Wintersport groepsreis studenten

Bent u bezig met het plannen van een groepsreis voor studenten? Dan is een wintersport groepsreis studenten een leuk idee. Beloon de studenten met een leuke dag of dagen in de sneeuw. Een wintersport reis is niet alleen een gezonde en actieve reis, het is ook nog eens ontzettend gezellig. In ons assortiment vindt u voor vrijwel ieder budget een geschikte wintersport groepsreis studenten.

Wintersport groepsreis studenten

Verschoor Reizen kan u jarenlange ervaring, kwaliteit en vakmanschap garanderen. Zit de ideale wintersport groepsreis studenten er nog niet bij voor u? Dan kunnen wij uiteraard ook een arrangement op maat voor u samenstellen. Heeft u zelf al iets in gedachten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Werkwijze bij Verschoor Reizen

Bent u van plan een wintersport groepsreis studenten te boeken bij Verschoor Reizen? Dan willen wij natuurlijk een reis organiseren die zo veel mogelijk voldoet aan uw wensen. Na het eerste contact met de klant, stellen wij altijd een globaal programma op en zoeken wij een accommodatie hierbij. Vervolgens zullen wij dit voorstel aan u voorleggen, zodat u eventueel nog aanpassingen kunt doorgeven. Als u tevreden bent met de reis en u keurt ons voorstel goed, zullen wij de gehele reis voor u boeken.

U ontvangt binnen enkele tijd na de bevestiging van het voorstel een voorfactuur, waarin wij de aanbetaling, restbetaling en de termijnen vermelden. De reserveringsbevestigingen en de vouchers neemt uw chauffeur mee. Zo hoeft u zich enkel zorgen te maken over de studenten en regelen wij verder de organisatie van de reis.

Een goed georganiseerde studentenreis

Als u bij ons een reis boekt, kunt u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Bij een meerdaagse reis zorgen wij dat de verblijfsgegevens en kamerindelingen bij alle partijen bekend zijn, om zo wachttijden tijdens de reis zelf te voorkomen. Daarnaast kunt u er op rekenen dat wij een goed beoordeelde verblijfsplaats voor u regelen.

Ten slotte een aantal aandachtspunten. Alle reizigers zijn verplicht een geldige identiteitskaart of paspoort bij zich te hebben. Ook raden wij aan een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)