Wintersport busreizen

Gaat u binnenkort weer op wintersport, maar weet u nog niet hoe u er wilt komen? Verschoor Reizen is hét adres voor al uw wintersport busreizen. Onze ervaren medewerkers regelen graag een mooie en bovenal veilige busreis voor u en uw gezelschap naar bestemming.

Wintersport busreizen

Verschoor Reizen is een familiebedrijf met al 95 jaar lang ervaring op het gebied van reizen en transport. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven zoals wintersportvakanties. Met gespecialiseerde en gastvrije chauffeurs in ons team zijn wij in staat u en uw gezelschap naar de meest uiteenlopende bestemmingen te vervoeren per luxe touringcar.

Onze uiterst comfortabele bussen en touringcars zijn voorzien van vele gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, en een DVD- en geluidsinstallatie. Wij garanderen u beslist onbezorgd genieten voor uw gezelschap tijdens de reis!

Waarom wintersport busreizen?

Er zijn vele verschillende manieren om op de plek van bestemming te komen. U zou zelf de auto kunnen pakken, maar misschien maakt u zich dan zorgen over enge bergpassen en gladde weggetjes. Bij een vliegreis heeft u deze zorgen dan weer niet, maar deze vervoersoptie kan duur uitpakken. Kies daarom voor een busreis van Verschoor Reizen: u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Onze ervaren buschauffeur zorgt ervoor dat u veilig op bestemming komt.

Kortom: wij van Verschoor Reizen helpen u graag met uw wensen op het gebied van wintersport busreizen. Heeft u interesse in een busreis met Verschoor Reizen ? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw vakantie!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)