Wij nemen afscheid en stellen u voor. - Verschoorreizen.nl

Wij nemen afscheid en stellen u graag voor.

Vanaf 1 november zal er binnen het team van Verschoor Reizen het één en ander veranderen. Wij nemen afscheid van Jacco Verschoor en heten Laura Brüggemann van harte welkom. Graag stellen wij u op de hoogte van de onderstaande veranderingen.

Jacco Verschoor:
Per 31 oktober zal Jacco ons team verlaten. Hij zal zijn carrière elders vervolgen! “Na ruim 9 jaar heb ik ontzettend veel mogen leren, mooie relaties opgebouwd en vooral veel bijzondere belevenissen mogen organiseren! Het is echter tijd om één van mijn nieuwe ambities na te streven.

Per 1 november zal ik werkzaam zijn bij Efficiënt Hotel Partner in Amstelveen als Sr. Allround Meeting & Hotel Planner en tevens accountmanager. Natuurlijk kijk ik enorm uit naar deze nieuwe uitdaging, maar natuurlijk zal ik altijd betrokken blijven bij het bedrijf. Ik wens het team heel veel succes, maar ik heb er alle vertrouwen in dat zij met hun expertise prachtige belevenissen zullen organiseren. Bedankt voor alles!”

Laura Brüggemann:
Met 3,5 jaar werkervaring op het gebied van sales in de luchtvaartindustrie heeft Laura zich toegevoegd aan ons team. Welkom bij Verschoor Reizen! Ze is geboren in het jaar waar de eerste passagiers door de kanaaltunnel reisden en Nelson Mandela werd aangesteld als eerste zwarte president van Zuid-Afrika. Laura heeft de opleiding Management en Toerisme afgerond in Breda. Net als Denise en Kelly is ook Laura een fanatieke hockeyster. Ze houdt ervan om te reizen en de wereld te ontdekken. Dat doet zij het liefst naar nog onbekende plekjes. Ze zal verantwoordelijk zijn voor de groepsreizen en incentives en daarbij is ze ook te vinden in de buitendienst. We wensen haar heel veel plezier en succes met haar nieuwe functie.

Het team:
Uw aanspreekpunten zijn vanaf 1 november Marjandel Verschoor, Basjan Verschoor, Annemiek Koppelaar- Smit, Suzanne van der Ent, Kelly van der Klooster, Denise Warnik, Laura Brüggemann en Christian Verschoor. Met het vertrek van Jacco staat er een vers team klaar vol inspiratie om de mooiste creatieve reisbelevenissen voor u te organiseren. Wilt u kennis maken met het nieuwe team? Dan bent u van harte uitgenodigd bij ons op kantoor. Tevens komt Laura graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken.

Laatste nieuwsberichten
De Relatiedagen 2020 18 februari 2020