Werkweek organiseren

Wilt u graag een werkweek organiseren voor uw klas of school? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Zo kunnen wij u specifiek informeren over de mogelijkheden die wij bieden voor uw onderwijsinstelling. Wij van Verschoor Reizen behoren tot de grootste specialisten in het organiseren van passende arrangementen en reizen. Verschoor Reizen zorgt voor echt onbezorgd genieten, bij ons staat service en kwaliteit voorop. Lees snel verder en bekijk ons aanbod voor een onvergetelijke werkweek.

Onze werkwijze

Als wij een werkweek organiseren, willen we uiteraard dat alles perfect voor u geregeld is. In het eerste contact met uw school stellen we een globaal programma samen en bepalen we welke accommodatie aansluit bij uw school en wensen. Aan de hand van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma krijgt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Na uw goedkeuring volgt daarna een definitieve bevestiging en u ontvangt tevens een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en restbetaling alsmede de betalingstermijnen vermeld. De vouchers voor accommodatie, lokale gidsen en reserveringsbewijzen neemt uw chauffeur voor u mee.

Werkweek organiseren naar het buitenland

Verschoor Reizen werkt in het buitenland met goede accommodaties, waarbij faciliteiten op de kamers als douche en toilet alsmede een goed verzorgd ontbijt een absolute voorwaarde zijn. De leerlingen slapen in principe in meerbedkamers, de leerkrachten in tweepersoonskamers en eventueel een éénpersoonskamer. Wij ontvangen van u graag een namenlijst, waarna wij u een kamerindeling zenden, zodat u de kamers in kunt delen. Vervolgens sturen wij deze lijst weer naar de accommodatie. Zo weet zowel u als de accommodatie waar hij aan toe is tijdens de studiereis en zo bent u bij aankomst sneller ingecheckt.

Voor alle reizen over de grens dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Daarnaast raden wij u sterk aan om voor deze reizen een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. Vaak is vanuit school al een verzekering van kracht. Wij kunnen voor u bij de Europeese een collectieve verzekering afsluiten. Vraagt u hiervoor vrijblijvend naar de gunstige groepstarieven en verzekeringsvoorwaarden. Wanneer u kiest voor een werkweek organiseren in het buitenland kunt u natuurlijk ook gaan voor een treinreis, vliegreis of zelfs een bootreis annex cruise. Voor het complete advies op maat bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres.

Voor meer informatie over onze reizen of ons aanbod kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar met passend advies.                                                                                                                                                                                   

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)