Vervoerservice havenpersoneel - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Vervoerservice havenpersoneel

De Nederlandse samenleving komt na een paar maanden onzekerheid langzaam maar zeker weer van het slot. Erg fijn, maar er moet rekening worden gehouden met een aantal zaken als het gaat om de veiligheid. Zeker met betrekking tot verantwoord vervoer van personeel is er veel te doen over hoe het allemaal zo veilig mogelijk kan. Bij Verschoor Reizen bent u aan het juiste adres voor een corona-proof vervoerservice havenpersoneel.

Verantwoorde vervoerservice havenpersoneel in coronatijden

Samen met vakbonden FNV en CNV heeft Busvervoer Nederland een COVID-19-richtlijn opgesteld. Deze richtlijn geldt voor de inzet van touringcars tijdens de coronacrisis en is gebaseerd op de algemene regels en het protocol voor het openbaar vervoer. Verschoor Reizen volgt deze regels nauwkeurig op, zodat verantwoord vervoer van uw havenpersoneel kan worden gewaarborgd.

Het maximale aantal personeelsleden dat vervoerd kan worden sinds 1 juni 2020 is 30 passagiers. Hierbij geldt dat ten alle tijden een mondkapje gedragen moet worden, passagiers met klachten niet worden toegelaten (een gezondheidsverklaring moet ondertekend worden), en dat de adviezen van de chauffeur moeten worden opgevolgd. Natuurlijk is het van belang dat er zoveel mogelijk aan de 1,5 meter-regel wordt voldaan, waar mogelijk.

Om verantwoord vervoer personeel te garanderen, zorgt Verschoor Reizen er op haar beurt voor dat de touringcar na elke rit grondig gedesinfecteerd en geventileerd wordt. Daarnaast wordt aangegeven welke zitplaatsen te gebruiken zijn en is er altijd voldoende desinfecteergel aanwezig. Veiligheid staat voorop!

Vervoerservice havenpersoneel

Verschoor Reizen inzetten als uw corona-proof vervoerservice havenpersoneel?

Samen bestrijden we corona. Zo kunnen wij uw havenpersoneel veilig naar de gewenste bestemming brengen en per 1 juli 2020 hopelijk onze volledige capaciteit weer benutten. Heeft u interesse in de corona-proof vervoerservice havenpersoneel door Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij doen om uw veiligheid te waarborgen.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.