Vervoerservice corona Middelburg - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Vervoerservice corona Middelburg

Verschoor Reizen staat voor u klaar als vervoerservice tijdens corona in Middelburg. Onze richtlijnen zijn gebaseerd op de overheidsadviezen en -regels, inclusief die van het RIVM. Op deze manier voldoet Verschoor Reizen aan de door de overheid opgezette maatregelen. Deze richtlijnen zijn ook in overleg met de vakbonden opgesteld en goedgekeurd. Wij hebben dus geheel volgens de richtlijnen onze touringcars aangepast om de vervoerservice tijdens corona in Middelburg mogelijk te maken.

Hoe gaan wij te werk?

Om het protocol in verband met de voorbereiding en schoonmaken te garanderen, wordt na elke rit de touringcar volledig gereinigd en gedesinfecteerd door Verschoor Reizen. Het is van belang dat de chauffeur van de touringcar alleen de vooringang van de bus gebruikt. De werkplek van de touringcarchauffeur is afgeschermd van het passagiersgedeelte. De chauffeur wast zijn/haar handen met desinfecterende gel. Als de chauffeur COVID-19-ziekteverschijnselen wordt dit gemeld bij Verschoor Reizen en vervolgens wordt de bedrijfsarts geïnformeerd.

Personen met gezondheidsklachten worden niet vervoerd. Voorafgaand vindt er een onderzoek plaats naar de gezondheid van de te vervoeren groep. De passagiers zijn verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen. Daarnaast is het van belang dat er zoveel mogelijk aan de 1,5 meter-regel wordt gehouden waar mogelijk. Door middel van de passagierslijst is altijd bekend wie wanneer met welke touringcar reist.

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de reis zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Kortom, Verschoor Reizen biedt de ideale vervoerservice ook tijdens corona in Middelburg.

Vervoerservice corona [pb-city]

Verschoor Reizen inzetten als vervoerservice tijdens corona in Middelburg?

Samen bestrijden we corona. Wij vragen u dus nadrukkelijk om uw verantwoordelijkheid te nemen. Zo kunnen wij u veilig naar uw bestemming brengen, en hopelijk binnenkort meer plezierreizen aanbieden en meer passagiers vervoeren! Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij doen om uw veiligheid te waarborgen.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.