Vervoer arbeidsmigranten Hendrik-Ido-Ambacht - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Vervoer arbeidsmigranten Hendrik-Ido-Ambacht

Verschoor Reizen helpt u graag in deze moeilijke tijden om het vervoer van arbeidsmigranten van en naar Hendrik-Ido-Ambacht mogelijk te maken. Door de coronacrisis moet er in elke sector maatregelen worden genomen. Zo worden de gezondheidsrisico’s van passagiers en medewerkers zoveel mogelijk beperkt. Het werk wordt weer langzaam maar zeker opgepakt in de touringcarsector. Wij houden rekening met een aantal aspecten wat betreft het vervoer van arbeidsmigranten van en naar Hendrik-Ido-Ambacht. Hierbij wordt gelet op veiligheid, voorkomen en verspreiding van COVID-19 onder de passagiers. Voor het vervoer van arbeidsmigranten van en naar Hendrik-Ido-Ambacht bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres.

Onze werkwijze

Voor de inzet van touringcars tijdens de coronacrisis geldt de COVID-19-richtlijnen. De richtlijnen zijn gebaseerd op de overheidsregels en -adviezen. De organisatie Busvervoer Nederland heeft in overleg met de vakbonden (FNV en CNV) de richtlijnen opgesteld. Verschoor Reizen volgt de getroffen maatregelen nauwkeurig op met betrekking tot het touringcarvervoer van arbeidsmigranten van en naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor de vervoersprotocollen is het van belang om het uitgangspunt van de 1,5 meter-regel te respecteren. Het is van belang dat te allen tijde een mondkapje wordt gedragen en passagiers hun handen desinfecteren bij het instappen van de touringcar.

Verschoor Reizen wil dan ook het beste voor de passagiers waardoor de COVID-19-richtlijnen worden getoond op de lcd-schermen, hierover beschikken alle touringcars. Wij volgen alle hygiënemaatregelen van de overheid nauwkeurig op en reinigen al het materiaal wat gebruikt wordt zo zorgvuldig mogelijk. Kortom, Verschoor Reizen doet er alles aan om de rit zo aangenaam mogelijk voor u te maken.

Vervoer arbeidsmigranten [pb-city]

Verschoor reizen inzetten voor vervoer van arbeidsmigranten tijdens corona in Hendrik-Ido-Ambacht

Samen met de arbeidsmigranten bestrijden we COVID-19. Wij vragen onze passagiers nadrukkelijk hun verantwoordelijkheid te nemen en als er ziekteverschijnselen optreden dit te melden aan de chauffeur bij binnenkomst van de touringcar. Zo kunnen wij iedereen veilig en verantwoord naar de gewenste bestemming brengen. Hopelijk dient u hiermee voldoende te zijn geïnformeerd wat betreft de afspraken rondom het vervoer van arbeidsmigranten van en naar Hendrik-Ido-Ambacht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij doen om uw veiligheid te waarborgen.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.