Vervoer arbeidskrachten Tilburg - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Vervoer arbeidskrachten Tilburg

Verschoor Reizen helpt u graag in deze moeilijke periode om het vervoer van uw arbeidskrachten van en naar Tilburg mogelijk te maken. Door de coronacrisis moeten er in elke sector maatregelen worden genomen om de gezondheidsrisico’s van passagiers en medewerkers zoveel mogelijk te beperken. In de touringcarsector wordt het werk langzaam maar zeker weer opgepakt. Wij hebben een aantal belangrijke afspraken gemaakt wat betreft het vervoer van arbeidskrachten van en naar Tilburg. Hierbij wordt de gezondheid van de passagiers zo goed mogelijk beschermd.

Het protocol

Voor het inzetten van touringcars tijdens de coronacrisis gelden de COVID-19-richtlijnen. De richtlijnen zijn gebaseerd op de overheidsadviezen en -regels. De organisatie Busvervoer Nederland heeft in overleg met de vakbonden (FNV en CNV) de richtlijnen opgesteld. Verschoor Reizen volgt de getroffen maatregelen nauwkeurig op met betrekking tot het touringcarvervoer en dus ook het vervoer van arbeidskrachten van en naar Tilburg.

Verschoor Reizen wil dan ook het beste voor de passagiers waardoor de COVID-19-richtlijnen in verband met de maatregelen worden getoond op de lcd-schermen, waarover alle touringcars beschikken. Wij volgen alle hygiënemaatregelen van de overheid nauwkeurig op en reinigt al het materiaal wat gebruikt wordt zo zorgvuldig mogelijk. Kortom, Verschoor Reizen doet er alles aan om de reis zo aangenaam mogelijk voor u te maken.

Vervoer arbeidskrachten [pb-city]

Vervoer arbeidskrachten van en naar Tilburg

Samen met de arbeidskrachten bestrijden COVID-19. Wij vragen u en uw arbeidskrachten nadrukkelijk om hun verantwoordelijkheid te nemen en als er ziekteverschijnselen optreden dit te melden aan de chauffeur bij binnenkomst van de touringcar. Zo kunnen wij uw arbeidskrachten veilig en verantwoord naar de gewenste bestemming brengen. Hopelijk dient u hiermee voldoende te zijn geïnformeerd wat betreft de afspraken rondom het vervoer van arbeidskrachten van en naar Tilburg. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij doen om uw veiligheid te waarborgen.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.