Vervoersoplossing - Vervoerscontract - Evenementen vervoer
  • 0
    Cart

Vervoersoplossingen:

Voor grote groepen bieden wij logistieke vervoersoplossingen en contracten. Dit hoeft niet perse per bus te zijn, maar wij organiseren en adviseren ook in boot-, trein- en vliegreizen. Al bijna 100 jaar zijn wij een actieve speler in de branche op het gebied van evenementen en congressen. Dat niet alleen, onlangs organiseerden wij het vervoer met 50 bussen naar de wintersport bestemmingen, verdeeld over twee weekenden. Verschoor Reizen is dus niet zomaar een bedrijf, ook voor uw logistieke problemen bieden wij graag de juiste oplossingen. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden voor het vervoer tijdens uw evenement, bedrijfsavond of speciale gelegenheden. Zo verzorgen wij jaarlijks grote vervoersoplossingen. Ons team werkt hiervoor nauw samen met uw organisator. Dankzij de directe communicatie verzorgen wij een vlekkeloze samenwerking voor het realiseren van uw evenement.

Vervoerscontracten:

Verschoor Reizen schrijft niet in op aanbestedingen. Immers is ons bedrijf groot geworden door de persoonlijke contacten en relaties die wij onderhouden. Wij zijn dan ook trots op enkele relaties van ons waarvoor wij telkens weer het jaarlijkse vervoer mogen organiseren. Dit biedt continuïteit voor ons bedrijf en voor u is het een garantie van zekerheid! Voor het busvervoer het gehele jaar door voor uw school, instelling, bedrijf of andere organisatie zijn wij u graag van dienst. U bent bij Verschoor Reizen aan het juiste adres voor een nette prijs/kwaliteit verhouding en een betrouwbaarheid en gedegen advies.
Bij Verschoor Reizen bestaan de vervoerscontracten van verschillende houdbaarheid, één jaar, twee jaar, drie jaar of langer. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en behoeften en daar stemmen wij het contract op af. Wij vertrouwen erop dat beide partijen naar eren en geweten handelen. Wilt u een vervoerscontract voor uw leerlingen, medewerkers of instantie? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!