Zeven v's van Verschoor Reizen bieden u duidelijkheid en zekerheid!
  • 0
    Cart

De zeven V’s van Verschoor reizen

Verschoor Reizen besteedt aandacht aan haar klanten en relaties. Op de voorgaande pagina’s kon u lezen wat onze unieke en sterke punten zijn en welke garanties en certificering wij u kunnen bieden. Op deze pagina laten wij u graag kennismaken met de zeven V’s van Verschoor reizen.

De zeven V’s van Verschoor reizen bieden u duidelijkheid:

favicon

Vaardigheden:
Verschoor Reizen is uw touroperator en groepsreis specialist. Al sinds 1923 staan de onderscheidende kernwaarden deskundigheid, service en kwaliteit garant voor unieke belevenissen.

favicon

Verbonden:
De familie en de relaties, daar draait het bij ons om! Verschoor Reizen bestaat inmiddels 4 generaties lang. Wat ons onderscheidt, is de kennis en de flexibiliteit van het meedenken, adviseren en de persoonlijke betrokkenheid bij uw wensen. Continu denkt ons team mee naar een passend advies voor uw gezelschap!

favicon

Verantwoord:
Groen heeft bij Verschoor Reizen een groot belang. Naast de vele certificeringen houden wij ons nauwlettend bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een voorbeeld hiervan is het continu streven naar een jong en modern wagenpark, zodat de uitstoot zo min mogelijk is.

favicon

Vertrouwen:
Alle reizen van Verschoor Reizen vallen onder de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden, zowel reizen die voor u particulier georganiseerd worden als groepsreizen die door uw vereniging worden aangeboden. Verschoor Reizen biedt beide prestigieuze garanties aan.

favicon

Veiligheid:
Met onze jonge en moderne touringcars en optimale veiligheidssystemen in de nieuwe touringcars blijft Verschoor Reizen gericht op de toekomst. Wij blijven vernieuwen en dat zorgt voor een betrouwbaar wagenpark met het juiste onderhoud.

favicon

Verzorgd:
Beleving en zorgeloos. Ons team van reisadviseurs zorgt steeds weer voor een compleet verzorgde reis. Onze definitie van zorgeloos is: met één telefoontje nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u op reis met uw gezelschap! In iedere dagtocht of meerdaagse reis staat de beleving centraal. Wij bieden u compleet verzorgde reizen, afgestemd op uw wensen. Daardoor zal er nog lang over gesproken worden!

favicon

Veelzijdig:
Specialisme. Touringcar verhuur, dagtochten, meerdaagse reizen, reizen voor jubilea of feesten, partijen en bruiloften, reizen voor instellingen & gemeenten, overheid, reizen met catering en evenementen, vliegreizen, stedenreizen, treinreizen, bootreizen, individuele reizen, personeelsreizen, conferenties en vergaderingen, mindervalide groepen, verenigingen, schoolreizen, werkweken, reizen voor bedrijven, luxe directievervoer, kleinere groepen vanaf 20 personen tot aan zeer grote groepen. Met ons specialisme verzorgen wij uw reizen op maat afgestemd op uw wensen.