Garanties en Zekerheid

Verschoor Reizen is een gerenommeerd bedrijf dat u voor al haar merknamen de vertrouwde certificeringen, lidmaatschappen en garanties biedt. Naast de lange historie van het bedrijf bieden wij u meerdere zekerheden! Kortom; dat is pas onbezorgd genieten van onze unieke belevenissen!

KNV Nederlands Vervoer & ANVR
Zo is het bedrijf namelijk aangesloten bij KNV Nederlands Vervoer, deze branchevereniging vertegenwoordigd gezamenlijk met de ANVR de balangen van de vervoerder als mede de reisorganisator. Dat biedt bij Verschoor Reizen twee zekerheden en een absoluut bijzonder speerpunt omdat de organisatie eveneens als touroperator optreed.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (Zakelijk)
Verschoor Reizen is ingegeschreven bij SGR en SGRZ. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Dit geldt hetzelfde maar dan ook voor SGRZ. SGR zorgt dat reizen die geboekt worden door een natuurlijk persoon / particulier gewaarborgd zijn (bijvoorbeeld: familiedagje uit of een reis op individuele inschrijving). SGRZ; zoals de afkorting al doet vermoeden geldt voor bedrijven, verenigingen, scholen en ander instellingen. Meer informatie hierover vindt u op www.sgr.nl en www.sgrz.nl of neem contact op met ons team.

Aansprakelijkheid voor Bedrijven
Verschoor reizen beschikt over een speciaal voor de touringcarbranche ontwikkelde Aansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven (AVB). Deze AVB biedt een bovenwettelijke dekking en dekt ook schades die voortvloeien uit de Wet op de Reisovereenkomst, die door de gewone AVB’s worden uitgesloten. Met deze verzekering draagt Verschoor reizen er aan bij dat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Convenant van ILT
Het convenant is simpel gezegd een afspraak tussen ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) en Verschoor reizen. Het convenant ziet toe op de interne en externe kwaliteit van de werkzaamheden, en is voor Verschoor reizen een bekroning op het uitstekend naleven van alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Hiermee geeft ILT het expliciet vertrouwen aan Verschoor reizen dat men intern toeziet op de wet- en regelgeving van het bedrijf, en ook zelf een oplossing creëert bij eventuele problemen. ILT verwacht van Verschoor reizen dat het bedrijf zelf de controles en een eigen ‘verbetertraject’ beheert, waarin men verder geheel vrijgelaten wordt.

ISO 9001
Naast de bekende branche gerelateerde certificeringen is Verschoor Reizen ook gecertificeerd voor ISO 9001. ISO 9001 is een norm die controle houdt op interne organisatie processen, welke eveneens ook vastgelegd dienen te worden. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem (QMS, quality management system) van een organisatie. Er wordt bij deze norm uitgegaan van een continue proces verbetering. Bijzonder hieraan is dat Verschoor Reizen ook voldoet aan de internationale certificeringseisen en hiermee

Neem gerust contact op met het team voor meer informatie hierover.