Garanties & zekerheid - Verschoorreizen.nl
  • 0
    Cart

Onbezorgd genieten!

Onbezorgd genieten voor uw gezelschap. Dat is uitsluitend mogelijk bij een organisatie die u transparantie, zekerheid en vooral duidelijkheid biedt! Wij informeren u over onze lidmaatschappen en certificering. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact opnemen met ons team.

KNV & ANVR
Door het lidmaatschap bij Koninklijk Nederlands Vervoer is Verschoor Reizen tevens ook aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen. Beide brancheverenigingen werken samen om de belangen te behartigen

AVB
Verschoor Reizen beschikt over een speciaal voor de touringcarbranche ontwikkelde Aansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven (AVB). Deze AVB biedt een bovenwettelijke dekking en dekt ook schades die voortvloeien uit de Wet op de Reisovereenkomst, die door de gewone AVB’s worden uitgesloten. Met deze verzekering draagt Verschoor Reizen er aan bij dat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Convenant van ILT
Het convenant is simpel gezegd een afspraak tussen ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) en Verschoor Reizen. Het convenant ziet toe op de interne en externe kwaliteit van de werkzaamheden, en is voor Verschoor Reizen een bekroning op het uitstekend naleven van alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Hiermee geeft ILT het expliciet vertrouwen aan Verschoor Reizen dat men intern toeziet op de wet- en regelgeving van het bedrijf, en ook zelf een oplossing creëert bij eventuele problemen. ILT verwacht van Verschoor Reizen dat het bedrijf zelf de controles en een eigen ‘verbetertraject’ beheert, waarin men verder geheel vrijgelaten wordt.

ISO 9001
Naast de bekende branche gerelateerde certificeringen is Verschoor Reizen ook gecertificeerd voor ISO 9001. ISO 9001 is een norm die controle houdt op interne organisatieprocessen, welke eveneens ook vastgelegd dienen te worden. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem (QMS, quality management system) van een organisatie. Er wordt bij deze norm uitgegaan van een continue procesverbetering. Bijzonder hieraan is dat Verschoor Reizen ook voldoet aan de internationale certificeringseisen.

ECOSTARS
Wij hebben ons door ECOSTARS laten beoordelen op het gebied van duurzaam transport en duurzame distributie.
Hierbij hebben we 5 van de 5 sterren behaald en daar zijn we uiteraard erg trots op! De bedoeling van dit programma van ECOSTARS is om beheerders van zakelijke voertuigen bewust te maken van hun rol om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren, de CO2 uitstoot te verminderen en de klimaatverandering aan te pakken.