Verschoor reizen

Sinds 1923 zijn wij uw specialist in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen. We doen dat met passie, trots en betrokkenheid bij uw behoefte. Inmiddels bestaan wij ruim 90 jaar en is het tijd voor een verandering! Dit portaal hebben wij geopend met diverse websites om u nog beter te kunnen helpen. U kiest op onze homepage, de gewenste productgroep. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Op deze manier leest u nog beter en nog duidelijker wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Verschoor reizen bent u aan het juiste adres voor een dagtocht, maar ook voor een compleet evenement voor uw jubileum. Van familiedag voor uw personeel tot een vervoerscontract voor uw medewerkers, Verschoor reizen biedt u een full-service concept. Wij adviseren u graag bij het organiseren van uw gewenste bijzondere beleving voor uw speciale moment.

Al ruim 90 jaar maken wij uw belevenissen waar.

Of het nu gaat om een compleet verzorgde reis met 300 passagiers naar Malta of juist om 25 personen naar een locatie in Nederland te brengen. Bij Verschoor reizen is iedereen van harte welkom. Wij zijn u graag van dienst. Met trots organiseren wij alle reizen voor u op maat. We hebben reeds heel veel voorbeelden uit kunnen werken. Is het zo dat uw gewenste reis of arrangement er niet tussen staat, neem dan contact met ons op! Wij bieden u graag onze adviezen op maat. Waarom kiest u voor Verschoor reizen: Onder onze bestaande relaties hebben wij een aantal vragen gesteld. Onder andere vroegen wij hen waarom zij voor Verschoor reizen kiezen en wat Verschoor reizen anders dan andere touroperators / reisorganisaties maakt. Hieronder leest u een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

  • Verschoor reizen denkt met u mee! Het team heeft zo veel vakkennis en ervaring, dat zij u adviseren in de juiste reizen / arrangementen voor uw gezelschap. Het team van Verschoor reizen is altijd bereid om u advies op maat te geven.
  • Verschoor reizen houdt zich aan haar afspraken! Wanneer u in zee gaat met Verschoor reizen bent u gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat!
  • Verschoor reizen is een degelijk bedrijf! Middels haar jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide en enthousiaste chauffeurs zorgen zij voor veilig en comfortabel vervoer voor uw gezelschap.
  • Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een van de bussen onderweg een mankement ervaart. Verschoor reizen bedenkt ook daarvoor meteen een oplossing! Wij hebben in het verleden slechts 15 minuten hoeven wachten voordat we met een nieuwe bus de dag konden vervolgen! Verschoor reizen kan u zekerheid garanderen!

U begrijpt dat wij onze klanten en relaties ontzettend dankbaar zijn voor deze mooie woorden. Wij zijn dan ook trots u te mogen mededelen dat 97,8% van onze relaties tevreden zijn.
Gelooft u het niet? Kom eens langs bij ons op kantoor. Wij laten u het graag zien.

Ook advies op maat? Meer weten? Een geheel vrijblijvende afspraak bij u of bij ons op kantoor?

Neem gerust contact met ons op wij zijn u graag van dienst.