Verschoor Reizen kerstmarkt

Wilt u de gezellige sfeer van een kerstmarkt een keer van dichtbij meemaken ? Ga dan met Verschoor Reizen naar een kerstmarkt. Als u met Verschoor Reizen naar een kerstmarkt gaat, kunt u er vanuit gaan dat uw reisje geheel naar wens verloopt.

Verschoor Reizen is het familiebedrijf dat in 1924 is opgericht. Wat ooit begon als busbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround groepsreis specialist. Als touroperator verzorgen wij unieke belevenissen voor gezelschappen in de ruimste zin des woord. Op onze verschillende websites presenteren wij onze ongekende mogelijkheden per dienst.

Verschoor reizen kerstmarkt

Wij adviseren u niet alleen bij het huren van een bus of bij uw schoolreis, maar wij adviseren u ook bij uw dagtocht, groepsreis of incentive. Verschoor Reizen verzorgt naast het vervoer per bus, trein, boot of vliegtuig, ook uw hotel, excursie en activiteiten. Wij onderscheiden ons in de flexibiliteit van ons bedrijf, de kwaliteit in de uitvoering en de service van ons team. Ons team gaat graag de uitdaging aan om voor uw organisatie een concept groepsreis op maat te ontwikkelen.

Organisatie Verschoor Reizen kerstmarkt

Rondom december zijn er allerlei kerstmarkten in zowel het binnen- als buitenland. Bij Verschoor Reizen kunt u kiezen uit allerlei kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland. Als u besluit om een buitenlandse kerstmarkt te willen bezoeken, bieden wij ook de mogelijkheid om er een meerdaags reisje van te maken. Zo hoeft u niet de gehele kerstmarkt binnen één dag gezien te hebben, en kunt u nog zorgelozer genieten.

Als u ervoor kiest om een uitje te boeken naar een kerstmarkt van Verschoor Reizen, kunt u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Uw gezellige chauffeur zal zorgen dat alles naar wens verloopt. Ook zal hij de vouchers voor uw gehele reis bij zich houden, zodat u enkel hoeft te genieten tijdens uw dag(en) uit.

Interesse

Heeft u interesse in een van onze reizen? Neem dan contact met ons op. Ook kan het voorkomen dat uw gewenste Verschoor reis naar een kerstmarkt niet in ons aanbod staat. Dat is geen probleem, wij organiseren graag een uitje op maat geheel naar uw wensen! Voor meer informatie of vragen over Verschoor Reizen naar een kerstmarkt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)