Verschoor dagreizen

Op zoek naar een gezellig groepsuitje? Boek dan nu een van onze Verschoor dagreizen! Bij Verschoor Reizen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een breed aanbod dag uitjes. Voor alle mogelijkheden of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Verschoor dagreizen

Verschoor Reizen is het familiebedrijf dat in 1924 is opgericht. Wat ooit begon als busbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround groepsreis specialist. Als touroperator verzorgen wij unieke belevenissen voor gezelschappen in de ruimste zin des woord. Op onze verschillende websites presenteren wij onze ongekende mogelijkheden per dienst. Wij adviseren u niet alleen bij het huren van een bus of bij uw schoolreis, maar wij adviseren u ook bij uw dagtocht, groepsreis of incentive. Verschoor Reizen verzorgt naast het vervoer per bus, trein, boot of vliegtuig, ook uw hotel, excursie en activiteiten. Wij onderscheiden ons in de flexibiliteit van ons bedrijf, de kwaliteit in de uitvoering en de service van ons team. Ons team gaat graag de uitdaging aan om voor uw organisatie een concept groepsreis op maat te ontwikkelen.

Organisatie Verschoor dagreizen

Verschoor dagreizen kunnen erg variëren. Zo hebben wij zowel een dag SnowWorld als een dagje varen in ons aanbod.  Staat uw gewenste uitje niet tussen onze Verschoor dagreizen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met veel plezier een dagreis op maat voor u en uw gezelschap samenstellen.

Als u kiest voor een van onze Verschoor dagreizen, kunt u er vanuit gaan dat wij de organisatie tot in de puntjes hebben uitgewerkt. Wij bieden een luxe touringcar, geschikt voor de samenstelling van uw gezelschap. Ook zorgt een van onze gastvrije chauffeurs ervoor dat de dag naar wens zal verlopen.

Interesse

Wilt u ook een dag zorgeloos genieten ? Boek dan nu een van de Verschoor dagreizen bij Verschoor Reizen. Als u vragen heeft over een van onze uitjes, kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag een dagreis geheel naar wens te organiseren!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)