Veilig vervoer Sliedrecht - Verschoorreizen.nl - voor al uw reizen!
 • 0
  Cart

Veilig vervoer Sliedrecht

Verschoor Reizen helpt u graag in deze moeilijke tijd om veilig vervoer te garanderen van en naar Sliedrecht. Voor de inzet van onze touringcars tijdens de coronacrisis gelden de COVID-19-richtlijnen. De richtlijnen zijn gebaseerd op de overheidsadviezen en -regels voor het openbaar vervoer. Dit geldt in de touringcars en op in- en uitstapplekken. Wij hebben het vervoer van onze touringcars geheel volgens alle richtlijnen aangepast om veilig vervoer van passagiers mogelijk te kunnen maken in Sliedrecht.

Hoe ziet het veilig vervoer in Sliedrecht eruit?

Om de richtlijnen voor het voorbereiden en schoonmaken van de touringcars te garanderen, wordt de touringcar na elke rit grondig gereinigd. Hierbij wordt bij elke schoonmaak de werkplek van de chauffeur en plekken die door de passagiers en chauffeur vaak worden aangeraakt gedesinfecteerd. Bij het instappen van de touringcar is desinfecterende gel aanwezig voor het wassen van de handen en zullen zitplaatsen zijn gemarkeerd waar niet op gezeten mag worden. Alleen de chauffeur dient gebruik te maken van de vooringang van de bus. Als een chauffeur zelf COVID-19-ziekteverschijnselen heeft, wordt dit aan de werkgever gemeld en vervolgens wordt de bedrijfsarts geïnformeerd.

Het is voor de passagiers verplicht om tijdens de gehele rit een mondkapje te dragen. Verder is het van belang dat er zoveel mogelijk aan de 1,5 meter-regel wordt voldaan. De passagiers dienen een ingevulde en ondertekende gezondheidsverklaring van vervoer in te leveren bij de chauffeur. Wij zullen er alles aan doen om de reis zo aangenaam mogelijk voor u te maken.

Veilig vervoer [pb-city]

Verschoor reizen inzetten voor veilig vervoer tijdens corona in Sliedrecht

Samen bestrijden we COVID-19. Wij vragen u dus nadrukkelijk om uw verantwoordelijkheid te nemen en ziekteverschijnselen te melden aan de chauffeur bij binnenkomst van de touringcar. Op deze manier kunnen wij veilig vervoer garanderen en de passagiers verantwoord naar de gewenste bestemming brengen. Hopelijk dient u hiermee voldoende te zijn geïnformeerd wat betreft de afspraken rondom veilig vervoer van passagiers van en naar Sliedrecht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij doen om uw veiligheid te waarborgen.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen Schrank 1 3371 KJ Hardinxveld-Giessendam Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604 Rabobank nr.: 32.50.04.412 BTW nr.: NL8063.97.470.B.01 IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12 BIC nr.: RABONL2U Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.