Uit in eigen land

Zin om erop uit te gaan, maar niet al te ver van huis? Ga dan uit in eigen land! Of u nu een schoolreisje wilt organiseren of een personeelsuitje, bij Verschoor Reizen bent u aan het juiste adres voor vele verschillende soorten groepsreizen in Nederland.

Waarom uit in eigen land met Verschoor Reizen

Verschoor Reizen is een bedrijf met reeds 90 jaar ervaring op het aanbieden, verzorgen, en samenstellen van verschillende soorten groepsuitjes voor verschillende doelgroepen. Wie er ook op uit in eigen land wil, bij Verschoor Reizen is er wel een geschikte reis te vinden. Zo niet, dan kunnen wij een reis speciaal op maat voor u samenstellen. Kortom: Verschoor Reizen is er voor iedereen!

Uit in eigen land

Nederland heeft zo veel te bieden: of u nu naar een grote stad wilt als Amsterdam of naar een pretpark. Museums, dierentuinen, noem het maar op: wij bieden het aan. Maar ook voor specialere reizen bent u bij ons aan het juiste adres. Uit in eigen land gaan betekent een ruime keuze aan activiteiten: wat dacht u van het aardbeienterras en een rondvaart door de Oosterschelde? Of een middag in de Veluwse IJsselvallei? Verschoor Reizen neemt u graag mee naar alle bijzondere plekken die Nederland te bieden heeft!

Keuze genoeg!

Bij Verschoor Reizen heeft u de keuze uit verschillende soorten groepsreizen voor verschillende doelgroepen. Het is natuurlijk belangrijk dat de reis bij het gezelschap past. Mocht u daarom geen keuze kunnen maken uit ons assortiment, dan adviseren wij u graag! Zou er eventueel niets voor u en uw gezelschap tussen zitten, kunnen wij altijd een reis voor u op maat samenstellen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de reis: van vervoer tot een eventuele overnachting: Verschoor Reizen regelt het voor u!

Meer informatie over uit in eigen land?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over uit in eigen land met Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon, of vul het contactformulier op onze site in!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)