Trailer

Heeft u meer bagage dan eigenlijk in de bus past? Ook daarop heeft Verschoor Reizen voor u een oplossing. Wij zijn u graag van dienst met één van onze trailers. Onze trailers zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Zo vervoert u gemakkelijk; muziekinstrumenten, extra rolstoelen, fietsen (tot 40 fietsen), koffers en eventuele spel- of speelattributen. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat uw eigendommen goed bevestigd en veilig vervoerd worden. Zo kunt u met een gerust hart uw goede fiets of kostbare spullen mee nemen.

Mogelijkheden

De grootste trailer heeft een capaciteit van circa 40 fietsen, de kleinere trailer circa 20 fietsen. Uiteraard is het niet alleen voor fietsen, ook instrumenten of andere vormen van bagage kunnen hiermee worden vervoerd.

Deze trailers zijn een uitkomst bij fietsvakanties, koorreizen, bedrijfsuitjes, werkweken en nog vele andere busreizen. Verschoor Reizen verhuurt deze aanhangwagens dan ook op allerlei manieren. Vraag bij ons gewoon naar de beschikbaarheid, wilt u meer weten over het gemak van deze aanhangwagens laat het ons dan weten. Wellicht hangt de aanhangwagen een volgende keer achter uw bus tijdens uw busreis.

Waarom een trailer van Verschoor Reizen?

Al sinds 1924 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Wij organiseren de meest uiteenlopende belevenissen met passie, trots en betrokkenheid. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige unieke speerpunten:

 • Verschoor Reizen denkt met u mee! Ons team beschikt over vakkennis en ervaring, waardoor zij u kunnen adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw groep.
 • Wij houden ons altijd aan onze afspraken. Bij onze groepsreizen bent u gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
 • Wij zijn een degelijk bedrijf. Met ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer tijdens uw groepsreis.
 • Bij Verschoor Reizen denken wij altijd na over snelle oplossingen. Als het bijvoorbeeld voorkomt dat er een mankement ontstaat tijdens de reis, zorgen wij altijd zo snel mogelijk voor vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit.

Interesse in een trailer van Verschoor Reizen?

Heeft u interesse in het huren van een trailer? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze reizen en de mogelijkheden die wij u bieden of verdere vragen, kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)

   NIEUWSBRIEF

   U ontvangt de leukste reistips!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)