Touringcars

Bent u bezig met het plannen van een reis of trip en heeft u nog vervoer nodig? Bekijk dan eens de touringcars van Verschoor Reizen. Ons zeer jonge en moderne wagenpark, in combinatie met goed opgeleide en enthousiaste chauffeurs zorgt ervoor dat uw reis gegarandeerd veilig en comfortabel is.

Verschoor Reizen is namelijk al sinds 1924 een degelijk bedrijf wat alleen de beste kwaliteit biedt aan haar klanten. Wij zijn de specialist in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen en organiseren de meest uiteenlopende belevenissen. Met passie, trots en betrokkenheid organiseren wij alle reizen voor u op maat. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

  • Wij van Verschoor Reizen denken met u mee! Ons team heeft zodanig veel ervaring en kennis, dat zij u kunnen adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw gezelschap. Wij zijn altijd bereid u advies op maat te geven.
  • Wij houden ons altijd aan onze gemaakte afspraken! Als u in zee gaat met Verschoor Reizen bent u gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
  • Verschoor Reizen is een degelijk bedrijf! Door haar jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide en enthousiaste chauffeurs zorgen zij voor veilig en comfortabel vervoer voor uw gezelschap.
  • Wij zoeken altijd snel naar een passende oplossing voor een probleem. Bijvoorbeeld als een bus tijdens een reis een mankement ervaart. Wij zorgen dan dat er zo snel mogelijk vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit ter plaatse is.

Ons aanbod touringcars

Wij bieden u verschillende soorten touringcars aan, waaronder:

  • 18-persoonstouringcar: een comfortabele, veilige touringcar van hoge kwaliteit. Deze luxe Mercedes-Benz Sprinter beschikt over een DVD-installatie, koelkast, tourist class opstelling, lederen fauteuils, navigatie, radio- en geluidsinstallatie, microfoon en airconditioning.
  • 88-persoonstouringcar: een touringcar die u voorziet van alle gemakken. Deze touringcar 101 beschikt over een DVD-installatie, twee koelkasten, een keukentje voor koffie of thee, tourist class opstelling, een modern toilet, radio-/geluidsinstallatie, draadloze microfoon en AEBS. (zelfstandig remming systeem)
  • Rolstoeltouringcar: deze touringcar is geschikt voor rolstoelpassagiers en voorziet in alle gemakken. Onze prachtige rolstoeltouringcar biedt een standaard zitcapaciteit voor 62 valide personen. Als uw gezelschap minder valide betreft, kunnen wij dat voor u regelen. U kunt maximaal 14 personen met rolstoel kwijt in de bus, waarbij u nog 10 zitplaatsen overhoudt. Uiteraard is ook deze touringcar van alle gemakken en veiligheidseisen voorzien.

Voor meer informatie of advies over onze touringcars kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)