Studiereizen

studiereizenAls u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vervoer en het organiseren van studiereizen, dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij zijn u namelijk graag van dienst voor al uw schoolreizen, werkweken en educatieve- of studiereizen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, waardoor er altijd wel een geschikte studiereis voor u bij zit. Voor meer informatie over onze studiereizen en het aanbod kunt u ook terecht op Schooltours.nl: een merknaam van Verschoor Reizen.

 

Waarom Verschoor Reizen?

Sinds 1923 is Verschoor uw specialist in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid organiseren wij de meest uiteenlopende belevenissen. Met trots organiseren wij alle reizen voor u op maat. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

  • Wij van Verschoor Reizen denken met u mee. Ons team beschikt over de nodige vakkennis en ervaring, zodat wij u kunnen adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw gezelschap. Het team van Verschoor Reizen is altijd bereid u advies op maat te geven.
  • Verschoor Reizen houdt zich altijd aan haar gemaakte afspraken. U bent bij ons gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies.
  • Wij zijn een degelijk bedrijf. Dankzij ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide, enthousiaste chauffeurs kunnen wij zorgen voor veilig en comfortabel vervoer.
  • Wij van Verschoor denken altijd in snelle oplossingen voor vrijwel ieder probleem. Als een bus bijvoorbeeld onderweg mankementen ervaart, zorgen wij er altijd voor dat er zo snel mogelijk vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit ter plaatse is.

 

Diverse studiereizen

Verschoor Reizen verzorgt samen met Schooltours al jarenlang de leukste en meest leerzame studiereizen voor verschillende typen onderwijs. Schooltours, onderdeel van Verschoor reizen, is een specifieke website voor het boeken van een studiereis voor alle vormen onderwijs. Ons assortiment studiereizen is zeer uitgebreid, waardoor er voor iedere school of klas wel een geschikte reis tussen zit.

Ons brede aanbod reizen is onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat u makkelijk kunt zoeken naar een reis die past bij uw wensen. Zo kunt u de reizen bijvoorbeeld selecteren aan de hand van type onderwijs, educatief, attractie of sportief. Ook vindt u bij ons verschillende meerdaagse reizen en werkweken. Als u speciale wensen heeft kunt u dit uiteraard aangeven, wij zorgen dan dat alles naar wens geregeld wordt.

Voor meer informatie over onze studiereizen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan verder met advies op maat.

Naam *
Telefoonnummer ?*
E-mail
Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
Upload uw groepsreis *
Vraag / Opmerkingen
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
[recaptcha]