Studiereizen voor elk onderwijstype - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Studiereizen

Op zoek naar een partner voor studiereizen, zowel in Nederland als daarbuiten? Verschoor Reizen stelt een reis voor u samen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vervoer en het organiseren van studiereizen, dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij zijn u namelijk graag van dienst voor al uw schoolreizen, werkweken en educatieve- of studiereizen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, waardoor er altijd wel een geschikte trip voor u bij zit. Voor meer informatie over onze trips en het aanbod kunt u ook terecht op Schooltours.nl: een merknaam van Verschoor Reizen.

Een actieve werkweek in Sardiniƫ of een weekje wintersport in Frankrijk? Of toch liever een culturele studiereis naar Athene of Praag? De keuze is aan u. Ook als u liever met uw klas in Nederland blijft, bieden wij u een ruim assortiment trips aan. Afhankelijk van uw wensen en uw klas stellen wij voor u een compleet verzorgd arrangement naar uw bestemming samen.

Waarom Verschoor Reizen?

Sinds 1923 is Verschoor uw specialist in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid organiseren wij de meest uiteenlopende belevenissen. Met trots organiseren wij alle werkweken voor u op maat. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

 • Wij van Verschoor Reizen denken met u mee. Ons team beschikt over de nodige vakkennis en ervaring, zodat wij u kunnen adviseren in de juiste Reizen en arrangementen voor uw gezelschap. Het team van Verschoor Reizen is altijd bereid u advies op maat te geven.
 • Verschoor Reizen houdt zich altijd aan haar gemaakte afspraken. U bent bij ons gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies.
 • Wij zijn een degelijk bedrijf. Dankzij ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide, enthousiaste chauffeurs kunnen wij zorgen voor veilig en comfortabel vervoer.
 • Wij van Verschoor denken altijd in snelle oplossingen voor vrijwel ieder probleem. Als een bus bijvoorbeeld onderweg mankementen ervaart, zorgen wij er altijd voor dat er zo snel mogelijk vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit ter plaatse is.

Diverse studiereizen

Verschoor Reizen verzorgt samen met Schooltours al jarenlang de leukste en meest leerzame studiereizen voor verschillende types onderwijs. Schooltours, onderdeel van Verschoor, is een specifieke website voor het boeken van een werkweek voor alle vormen onderwijs. Ons assortiment is zeer uitgebreid, waardoor er voor iedere school of klas wel een geschikte reis tussen zit. Of u nu kiest voor een internationale reis of toch liever naar de dierentuin, wij helpen u bij het kiezen en samenstellen van uw perfecte leerzame reis.

Ons brede aanbod studiereizen is onderverdeeld in verschillende categorieƫn, zodat u makkelijk kunt zoeken naar een studiereis die past bij uw wensen. Zo kunt u de excursies bijvoorbeeld selecteren aan de hand van type onderwijs, educatief, attractie of sportief. Ook vindt u bij ons verschillende meerdaagse trips en werkweken. Als u speciale wensen heeft kunt u dit uiteraard aangeven, wij zorgen dan dat alles naar wens geregeld wordt, inclusief reisverzekering. Uw wensen staan voorop!

Voor meer informatie over onze studiereizen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan verder met advies op maat.Fstud

  Naam *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail
  Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
  Upload uw groepsreis *
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)
  Verschoor Reizen helpt u graag bij het samenstellen van uw perfecte reis, zowel in het binnen- als in het buitenland! Uw wensen en eisen staan bij ons centraal. Samen zorgen wij ervoor dat de studiereis er eentje wordt om nooit meer te vergeten!