Studiereizen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vervoer en het organiseren van studiereizen, dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij zijn u namelijk graag van dienst voor al uw schoolreizen, werkweken en educatieve- of studiereizen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, waardoor er altijd wel een geschikte studiereis voor u bij zit.

Een actieve werkweek in Sardinië of een weekje wintersport in Frankrijk? Of toch liever een culturele reis naar Athene of Praag? De keuze is aan u. Ook als u liever met uw klas in Nederland blijft, bieden wij u een ruim assortiment reizen aan. Afhankelijk van uw wensen en uw klas stellen wij voor u een compleet verzorgd arrangement naar uw bestemming samen.

Waarom Verschoor Reizen?

Sinds 1924 is Verschoor uw specialist in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid organiseren wij de meest uiteenlopende belevenissen. Met trots organiseren wij alle reizen voor u op maat. Hieronder leest u nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

  • Wij van Verschoor Reizen denken met u mee. Ons team beschikt over de nodige vakkennis en ervaring, zodat wij u kunnen adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw gezelschap. Het team van Verschoor Reizen is altijd bereid u advies op maat te geven.
  • Verschoor Reizen houdt zich altijd aan haar gemaakte afspraken. U bent bij ons gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies.
  • Wij zijn een degelijk bedrijf. Dankzij ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide, enthousiaste chauffeurs kunnen wij zorgen voor veilig en comfortabel vervoer.
  • Wij van Verschoor denken altijd in snelle oplossingen voor vrijwel ieder probleem. Als een bus bijvoorbeeld onderweg mankementen ervaart, zorgen wij er altijd voor dat er zo snel mogelijk vervangend vervoer van dezelfde kwaliteit ter plaatse is.

Diverse studiereizen

Verschoor Reizen verzorgt al jarenlang de leukste en meest leerzame studiereizen voor verschillende types onderwijs. Ons assortiment studiereizen is zeer uitgebreid, waardoor er voor iedere school of klas wel een geschikte reis tussen zit. Of u nu kiest voor een buitenlandse reis of toch liever naar de dierentuin, wij helpen u bij het kiezen en samenstellen van uw perfecte studiereis.

Ons brede aanbod reizen is onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat u makkelijk kunt zoeken naar een reis die past bij uw wensen. Zo kunt u de reizen bijvoorbeeld selecteren aan de hand van type onderwijs, educatief, attractie of sportief. Ook vindt u bij ons verschillende meerdaagse reizen en werkweken. Als u speciale wensen heeft kunt u dit uiteraard aangeven, wij zorgen dan dat alles naar wens geregeld wordt. Uw wensen staan voorop!

Voor meer informatie over onze studiereizen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan verder met advies op maat.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)