Stedentrips - Verschoorreizen.nl
  • 0
    Cart

Stedentrips voor groepen!

Een stedentrip organiseren voor uw personeelsvereniging of bedrijf? Wij nemen u mee naar een bijzondere stad. Een bestemming ergens in Europa om er even tussenuit te zijn met uw collega’s of vrienden? Organiseer een weekendje weg of bedrijfsuitje voor uw collega’s. Maar dat is natuurlijk ook mogelijk met andere groepen, bijvoorbeeld een vereniging, vriendenclub of een instelling. Informeer via het team van Verschoor Reizen over de mogelijkheden.

Er even tussenuit, even die werksleur doorbreken, maar wel opzoek naar de samenhorigheid met collega’s of vrienden? Informeer bij Bedrijfuit.nl omtrent de vele mogelijkheden om een weekend weg per touringcar te organiseren. Gaat u liever een stad bezoeken per vliegtuig? Dat kan natuurlijk ook. Speciaal voor uw personeelsvereniging en bedrijf zijn wij u graag van dienst.

De top bestemmingen van Verschoor Reizen zijn:

Valencia: Ga er tussenuit met een stedentrip naar de hippe stad Valencia. De derde stad van Spanje met het verrassende van een stad landinwaarts, maar de zee heel vlakbij. Geniet van de heerlijke pintxos en de sfeervolle Spaanse kust. Natuurlijk adviseren wij u ook bijvoorbeeld bij een stedentrip naar Madrid, Groepsreis naar Barcelona of Weekendje weg naar Ibiza.

Gent: Geniet mee van een stedentrip naar Gent. Gent is een bruisende kroegenstad waar het bourgondische leven van onze zuiderburen duidelijk merkbaar is. Een bezoek aan de Gentse Gruut of een rondvaart met de Gentse Watertoerist zijn dan ook de must-do’s. Daarnaast is Gent natuurlijk ook te combineren met bijvoorbeeld de historische stad Brugge. Andere mogelijkheden in België zijn bijvoorbeeld een stedentrip in Leuven, een groepsreis naar Brussel of ontdek verrassend Kortrijk!

Budapest: De Hongaarse hoofdstad heet u hartelijk welkom tijdens uw personeelsreis of bedrijfsuitje in Budapest. Deze stad die bekend staat om de Buda en Pest zijde is bij uitstek een geweldige bestemming voor een stedentrip met uw collega’s of vrienden. Andere steden naar het oosten van Europa voor een stedentrip moet u toch wel denken aan Riga in de Baltische staten, of Boekarest bij de buren in Roemenië een verrassende bestemming voor een groepsreis is Sofia in Bulgarije.

Haarlem: Een stedentrip in eigen land, makkelijk te bereiken met onze luxe touringcars. Natuurlijk leent Haarlem zich heerlijk om er even tussen uit te zijn, al is het maar voor 1 nacht. Haarlem is ideaal te combineren met het strand of circuit van Zandvoort. Natuurlijk staat Haarlem bekend als de stad met de gezellig boetiekwinkels. Andere steden die wij u kunnen adviseren zijn een stedentrip naar Maastricht, Groepsreis in Groningen of wat dacht u van Leeuwarden in combinatie met skûtsjesilen in Friesland?

Lille: Deze prachtige stad is wordt ook wel Parijs van het noorden genoemd. Op slechts 3 uurtjes rijden per luxe touringcar komt u aan in deze stad. Geniet mee van een prachtige stedentrip of bedrijfsuitje. Lille staat natuurlijk niet alleen bekend om de brocante markt, maar vooral ook om de Franse sfeer. Het is dan ook heerlijk toeven tijdens een proeverijwandeling door de stad onder leiding van een gezellige gids. Andere bestemmingen in Frankrijk die wij u per touringcar kunnen adviseren zijn Amiens, Reims of natuurlijk de hoofdstad Parijs. Maar wat dacht u eventueel van een excursiereis naar Normandië met een bezoek aan de invasiestranden, etretat, Mont-Saint Michel of het stadje Rouen?

Hamburg: Duits Amsterdam met de Reeperbahn en de prachtige havens. Bij een stedentrip Hamburg wordt u verrast door de veelzijdigheid van deze stad. Helemaal tijdens de kerstperiode kunt u hier al heerlijk geniet van een 3-daags kerstweekend. Hamburg is overigens ook ideaal te combineren met een bezoek aan Berentzenhof of de grote Meyer Werft. Andere steden die wij u in Duitsland kunnen adviseren zijn bijvoorbeeld een stedentrip naar Keulen en Düsseldorf, een groepstrip naar Berlijn of wat dacht u van het hippe Hannover? Tevens is Bremen met een bezoek aan Mercedes Benz of het klimaatmuseum ook een echte aanrader!

Kortom: er is genoeg te beleven en te ontdekken, laat u verrassen door het creatieve aanbod van ons team. Informeer via de websites Bedrijfuit.nl en Verschoorevents.nl of neem direct contact op met ons team voor een voorstel op maat!