Stedentrip kerstvakantie

Bent u van plan om samen met uw personeel een uniek bedrijfsuitje te plannen rond de kerst? Laat Verschoor Reizen u adviseren met een stedentrip kerstvakantie. Samen met zijn allen naar kerstmarkten en lekker borrelen met glühwein. Verschoor Reizen kan u helpen door alle werkzaamheden uit handen te nemen.

Stedentrip kerstvakantie

Wij organiseren een reis naar uw wensen van A tot Z. Verschoor Reizen organiseert allerlei soorten bedrijfsuitjes. Met ons jonge wagenpark en onze ervaren medewerkers kunnen wij een tot in de puntjes geregeld bedrijfsuitje garanderen. Verschoor Reizen heeft contact met allerlei partners in zowel binnen als buitenland. Wij kunnen u dan ook een speciale ervaring bieden van de gekozen bestemming.

Verschillende mogelijkheden

De stedentrip houdt in dat u een of meer verschillende steden gaat bezoeken, maar niet zonder leuke activiteiten! Tijdens een stedentrip kerstvakantie kunt u namelijk allerlei verschillende activiteiten laten organiseren. Onze medewerkers zullen eerst uw wensen bespreken om daarna een zo passend mogelijk schema te maken. Als u zelf al ideeën heeft, kunt u deze uiteraard delen en zullen wij hier rekening mee houden. Hieronder staan een aantal voorbeelden van activiteiten in eigen land:

 • Kerststad Valkenburg. Ontdek de kerststad Valkenburg, speciaal tijdens de winterperiode is deze stad nog veel gezelliger.
 • Kerstmarkt in SnowWorld. Geniet van een uniek kerstfeest in SnowWorld, een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten. Laat uw medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen. Kom gezellig de echt wintersfeer beleven.
 • IJssculpturen & Haagse borrels. Uniek bedrijfsuitje in Den Haag. U kunt genieten van een compleet verzorgd groepsarrangement voor u en uw medewerkers. Ook staat hier een bijzondere werkshop ‘ijssculpturen maken’ op het programma.

Verschoor Reizen zorgt er voor dat het uitje voldoet aan uw wensen. Alle combinaties zijn mogelijk en eigen ideeën ook. Laat het ons weten!

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een van onze of zelf samengestelde stedentrip kerstvakantie? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen, vrijblijvende en advies informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden (*)
   Winkelwagen

   NIEUWSBRIEF

   U ontvangt de leukste reistips!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)