Skivakantie studenten

Wilt u een skivakantie voor studenten boeken ? Verschoor Reizen heeft een ruim aanbod reizen, waaronder ook wintersport. Of u nu zelf een reis wilt regelen met uw medestudenten of als school uw studenten met een leuke reis wilt belonen, bij Verschoor Reizen kunt in alle gevallen terecht. Wij bieden zowel standaard arrangementen als een reis op maat aan.

Skivakantie studenten

Op de pagina ‘ons aanbod’ vindt u een uitgebreid overzicht van al onze reizen. De reizen die u daar vindt zijn zeer uiteenlopend. Voor vrijwel elk budget kunnen wij een arrangement op maat maken. Onze skivakanties zijn variërend van een dag tot een meerdaagse reis. U kunt kiezen voor een dag naar SnowWorld of een meerdaagse reis naar bijvoorbeeld Frankrijk. Voor alle mogelijkheden, kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers.

Een reis van Verschoor Reizen

Als u een skivakantie voor studenten bij Verschoor Reizen gaat boeken, kunt u van een tot in de puntjes geregelde reis verwachten. Verscoor Reizen bestaat al ruim 90 jaar en heeft dus al veel ervaring. Wij kunnen u uitstekend adviseren bij het plannen van een reis. Ook hebben wij in onze werkzame jaren veel contacten opgedaan in het binnen- en buitenland.

Verschoor Reizen heeft een vrij standaard werkwijze bij het plannen van een skivakantie voor studenten. Bij het eerste contact zullen wij de wensen doornemen en het verwachte aantal reizigers bespreken. Nadat alle onderdelen zijn besproken, gaan wij aan de slag met een globale planning en hierbij aansluitende verblijfplaatsen. Als ons voorstel rond is, bespreken wij dit met u voor goedkeuring. Als de plannen zijn goedgekeurd, sturen wij een voorfactuur. Daarin staan de aanbetaling, termijnen en restbetaling in vermeld. Tot slot hoeft u zich geen zorgen te maken over bevestigingen en vouchers tijdens de reis, dit wordt allemaal geregeld door uw chauffeur.

Garantie Verschoor Reizen

Een skivakantie voor studenten geboekt bij Verschoor Reizen geeft u een aantal kwaliteitsgaranties. Zo zorgen wij altijd voor een accommodatie die goed aangeschreven staat. Ook kunt u er vanuit gaan dat de verblijven voorzien zijn van een wc en een douche. Ook kunt u iedere ochtend een goed verzorgd ontbijt verwachten.

Om de skivakantie voor studenten zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, zullen wij zorgen dat de kamerverdeling en persoonsinformatie bij de accommodatie, ons en u bekend is. Dit bespaart onnodige wachttijd en geeft u meer tijd om te genieten van de reis. Ons advies is om de passagiers een ongevallen- en reisbagageverzekering af te laten sluiten, als dit niet geregeld is vanuit uw school. Tot sluit moet bij een reis naar het buitenland uiteraard elke reiziger in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)