Skivakantie Oostenrijk met bus - Verschoorreizen.nl

Skivakantie naar Oostenrijk met de bus

Bent u nog op zoek naar vervoer voor uw wintersport? Zijn de auto, trein of het vliegtuig niet geschikt als vervoer naar uw bestemming? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bus vervoer voor skivakanties naar onder andere Oostenrijk. Een busreis kan erg handig zijn als u met een grote groep op reis gaat en veel bagage heeft. Ga onbezorgd op reis met een bus van Verschoor Reizen.

Over Verschoor Reizen

Sinds 1923 is ons familiebedrijf onlosmakelijk verbonden met reizen! Of het nu gaat om het huren van een bus van Rotterdam naar Amsterdam of dus het organiseren van divers bus vervoer naar Oostenrijk voor een skivakantie. De 1ste generatie begon als een puur busbedrijf, maar inmiddels is Verschoor Reizen een touroperator. Een echte groepsreis specialist, of het nu gaat om een schoolreis of wintersport. Ons team neemt de volledige organisatie bij u uit handen!

Skivakantie met bus [pb-city]

Onbezorgd op skivakantie

Wij van Verschoor Reizen beschikken over eigen skibussen met chauffeurs die ervoor zorgen dat  u niets ontbreekt. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die weten wat ze doen en het bus vervoer voor uw skivakantie naar Oostenrijk zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Daarnaast zijn al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Dit in combinatie met vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs zorgt voor een busreis waarbij u onbezorgd kunt genieten met uw gezelschap. U kunt bij Verschoor Reizen zelf een bus huren voor busreizen, maar u kunt ook een reis of uitje kiezen uit ons brede aanbod. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren aan de hand van uw eisen of wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is en welke bus geschikt is voor uw wintersportreis.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de service Verschoor Reizen wat betreft een skivakantie naar Oostenrijk met een bus? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar meer informatie of vragen heeft. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in. Wij helpen u graag met het vervoer naar uw wintersport!

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

Naam organisatie
Plaats organisatie
Naam contactpersoon (*)
Telefoonnummer ? (*)
E-mail (*)
Op de hoogte blijven?
Vraag / Opmerkingen
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.