Skivakantie Frankrijk met bus

Bent u nog op zoek naar vervoer voor uw wintersport? Zijn de auto, trein of het vliegtuig niet geschikt als vervoer naar uw bestemming? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bus vervoer voor skivakanties naar onder andere Frankrijk . Een busreis kan erg handig zijn als u met een grote groep op reis gaat en veel bagage heeft. Ga onbezorgd op reis met een bus van Verschoor Reizen.
Skivakantie [pb-city] met bus

Over Verschoor

Sinds 1924 is ons familiebedrijf onlosmakelijk verbonden met reizen! Of het nu gaat om het huren van een bus van Rotterdam naar Amsterdam of dus het organiseren van divers bus vervoer naar Frankrijk voor een skivakantie. De 1ste generatie begon als een puur busbedrijf, maar inmiddels is Verschoor Reizen een touroperator. Een echte groepsreis specialist, of het nu gaat om een schoolreis of wintersport. Ons team neemt de volledige organisatie bij u uit handen!

Onbezorgd op skivakantie

Wij van Verschoor Reizen beschikken over eigen skibussen met chauffeurs die ervoor zorgen dat  u niets ontbreekt. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die weten wat ze doen en het bus vervoer voor uw skivakantie naar Frankrijk zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Daarnaast zijn al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Dit in combinatie met vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs zorgt voor een busreis waarbij u onbezorgd kunt genieten met uw gezelschap. U kunt bij Verschoor Reizen zelf een bus huren voor busreizen, maar u kunt ook een reis of uitje kiezen uit ons brede aanbod. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren aan de hand van uw eisen of wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is en welke bus geschikt is voor uw wintersportreis.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de service Verschoor Reizen wat betreft een skivakantie naar Frankrijk met een bus? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar meer informatie of vragen heeft. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in. Wij helpen u graag met het vervoer naar uw wintersport!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)