Skibus naar Tirol

Wanneer u op wintersport gaat en zich geen zorgen wilt maken over de route, gladde wegen, sneeuwkettingen, winterbanden of een volle skikoffer op het dak, bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Verschoor Reizen organiseert namelijk verschillende busreizen, dus ook een skibus naar Tirol . Wij bieden verschillende bussen en touringcars aan voor diverse busreizen naar verschillende wintersportgebieden. De mogelijkheden voor onze arrangementen zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen uit een 18-persoons touringcar, een 50/54 persoons bus, een 60/63 persoons bus of de 88-persoons touringcar. Verdere mogelijkheden zijn een rolstoeltouringcar en trailers of aanhangwagens. Alles is mogelijk!
Skibus naar [pb-city]

Onbezorgd genieten: Skibus naar Tirol

Verschoor Reizen beschikt over eigen skibussen met chauffeurs die ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die weten wat ze doen en uw busreis naar Tirol zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Daarnaast zijn al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Dit in combinatie met vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs zorgt voor een busreis waarbij u onbezorgd kunt genieten met uw gezelschap. U kunt bij Verschoor Reizen zelf een bus huren voor busreizen, maar u kunt ook een reis of uitje kiezen uit ons brede aanbod.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service op het gebied van een skibus naar Tirol ? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u een vraag? Neem in deze gevallen dan contact met ons op of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren aan de hand van uw eisen of wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is en welke bus geschikt is voor uw wintersportreis. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren aan de hand van uw eisen of wensen. Zo kunnen wij u vertellen wat voor u de betere optie is en welke bus geschikt is voor uw wintersportreis.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)