Schoolreizen organiseren - leukste schoolreisje - bij Verschoor Reizen
  • 0
    Cart

Schoolreizen

schoolreizenSchoolreizen voor de kleuters tot de bovenbouw van het basis onderwijs en het voortgezet onderwijs. Verschoor Reizen heeft met haar zustermerk Schooltours.nl een groot en divers aanbod aan verschillende schoolreizen in Nederland, maar ook in België of Duitsland en zelfs verder.

Jouw leukste schoolreisje begint hier! Dat is pas écht onbezorgd genieten!

Een schoolreis organiseren is vaak niet eenvoudig. Voor u als docent of begeleider wordt er veel tijd en aandacht gevraagd van de leerlingen. Maar door uw schoolreis via Schooltours.nl te regelen geniet u van zekerheid en veiligheid. Onze chauffeurs brengen u naar de gewenste bestemming en vervolgens zorgen zij zelfs nog even voor het aanmelden van uw groep. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar en u kunt samen met de kinderen het park in.

schoolreizenSchooltours.nl streeft ernaar om van ieder schoolreisje weer een succes te maken! Immers kijken uw leerlingen al een heel jaar uit naar het schoolreisje. Dan is het wel zo fijn om een gezellige en enthousiaste chauffeur te hebben die u ook nog eens veilig en vertrouwd vervoert.

Informeer eens bij ons team of via de website over de uitgebreide mogelijkheden om uw schoolreis door Schooltours.nl en Verschoor Reizen te laten verzorgen!