Schoolreizen naar het buitenland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plannen van de perfecte schoolreizen naar het buitenland? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Of u nou een volledig verzorgde schoolreis wenst of alleen het vervoer, wij staan graag voor u klaar! Wij van Verschoor Reizen verzorgen voor ieder type onderwijs een schoolreis die voldoet aan uw wensen.

Schoolreizen naar het buitenland

Bij Verschoor Reizen kunnen wij met trots zeggen dat we vertrouwen op meer dan 90 jaar ervaring, waarbij we in al onze arrangementen service en kwaliteit garanderen. Wij bieden zowel standaard schoolreizen naar het buitenland als reizen op maat, beide met scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Lees snel verder of neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod. Staat uw perfecte schoolreis er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan regelen wij voor u een belevenis op maat.

Werkwijze van Verschoor Reizen

Als u ervoor kiest uw schoolreis naar het buitenland te laten organiseren door Verschoor Reizen, willen wij dat alles volledig naar wens wordt geregeld voor u en uw leerlingen. Bij het eerste contact met uw school of klas, stellen wij een globaal programma op en bepalen we welke accommodatie het beste past bij uw wensen. Aan de hand van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Wanneer u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging van de schoolreis ontvangen. Ook ontvangt u van ons een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling, alsmede de betalingstermijnen vermeld. De vouchers voor de accommodatie, de reserveringsbewijzen en de lokale gidsen neemt uw chauffeur voor u mee.

Belangrijk bij schoolreizen naar het buitenland

Als u kiest voor een schoolreis naar het buitenland, weet u zeker dat u goed terecht komt. Wij van Verschoor Reizen hebben namelijk vele goede connecties met verschillende accommodaties over de grens, zoals in Duitsland, Engeland, Spanje en Italië. Als u gaat voor een meerdaagse schoolreis, zorgen wij altijd voor een goed aangeschreven accommodatie met toilet, douche en een goed verzorgd ontbijt. Verder zorgen wij bij een reis naar het buitenland altijd dat er van tevoren een namenlijst en kamerindeling bekend is bij u, ons en de accommodatie. Dit bespaart tijd en voorkomt problemen bij het inchecken.

Ook is het belangrijk bij schoolreizen naar het buitenland dat alle reizigers in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Wij raden u ten slotte aan een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. Vaak is deze vanuit school al van kracht. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)