Schoolreis naar Plaswijckpark - Touroperator Verschoor Reizen
 • 0
  Cart

Schoolreis naar Plaswijckpark

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plannen van de perfecte schoolreis naar het recreatiepark Plaswijckpark? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wenst u een volledig verzorgde schoolreis of alleen het vervoer? Wij helpen u graag! Wij van Verschoor Reizen verzorgen voor ieder type onderwijs een schoolreis die voldoet aan uw wensen.

Werkwijze bij een schoolreisje naar recreatiepark Plaswijckpark

Schoolreis PlaswijckparkAls wij voor u een schoolreis naar recreatiepark Plaswijckpark organiseren, willen we dat alles volledig naar wens voor u en uw leerlingen geregeld wordt. Bij het eerste contact tussen Verschoor Reizen en uw school of klas, stellen wij een globaal programma op. Afhankelijk van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van het schoolreisje naar recreatiepark Plaswijckpark. Daarnaast ontvangt u van ons een voorfactuur met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling, alsmede de betalingstermijnen vermeld. De reserveringsbewijzen, de vouchers voor de accommodatie en de lokale gidsen neemt uw chauffeur mee.

Contact

De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoolreizen organiseren. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies voor een leuke schoolreis naar het recreatiepark Plaswijckpark. Ook adviseren wij u graag over de manier van reizen en het maken van een dagplanning voor de schoolreis naar een attractiepark. Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Neem direct contact op & wij bellen u terug!

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)