Schoolreis organiseren

Wilt u binnenkort een schoolreis organiseren voor uw school of klas? Dan bent u bij Schooltours aan het juiste adres. Wij zijn onderdeel van het deskundige team van Verschoor reizen. Wij zijn opgezet om u specifiek te informeren over de mogelijkheden op het gebied van schoolreizen voor alle typen onderwijsinstellingen. Schooltours behoort tot de grootste specialisten in het organiseren van passende arrangementen en reizen. Wij zorgen ervoor dat u en uw leerlingen onbezorgd kunnen genieten van de schoolreis, bij ons staat service en kwaliteit namelijk voorop. Lees snel verder of bekijk ons aanbod voor een onvergetelijke schoolreis.

Schoolreis organiseren

Onze werkwijze

Als wij een schoolreis organiseren, willen we dat alles volledig naar wens voor u en uw leerlingen wordt geregeld. Bij het eerste contact tussen Schooltours en de school stellen wij een globaal programma op en bepalen we welke accommodatie het beste past bij uw wensen. Aan de hand van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons een passend voorstel op korte termijn. Na uw goedkeuring zult u van ons een definitieve bevestiging van de schoolreis krijgen. Ook ontvangt u een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling alsmede de betalingstermijnen vermeld. De vouchers voor de accommodatie, reserveringsbewijzen en de lokale gidsen neemt uw chauffeur voor u mee.

Schoolreis organiseren naar het buitenland

Bij Schooltours kunt u er ook voor kiezen om op schoolreis te gaan naar het buitenland. Wij hebben goede connecties met verschillende accommodaties over de grens, bijvoorbeeld in Duitsland, Engeland, Spanje en Italië. Kiest u voor een meerdaagse schoolreis? Dan zorgen wij altijd voor een goed aangeschreven accommodatie met douche, toilet en een goed verzorgd ontbijt. Daarnaast willen wij van tevoren altijd zorgen dat er een namenlijst en kamerindeling bekend is, zodat wij deze kunnen doorgeven aan de accommodatie. Zo weten zowel zij als u waar u aan toe bent en kunt u bij aankomst snel en zonder problemen inchecken.

Ook is het bij een schoolreis organiseren naar het buitenland van belang dat alle reizigers in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Daarnaast raden wij u aan een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. Vaak is deze vanuit school al van kracht.

Uitgebreid aanbod schoolreizen

Bij Schooltours vind u een zeer breed aanbod aan schoolreizen. Wij bieden verschillende reizen aan voor vrijwel alle typen onderwijs. U kunt bij ons aanbod de reizen selecteren op bijvoorbeeld type onderwijs, maar ook op soort reis, zoals attractiepark, educatief of sportief. Op deze manier vindt u snel de reis die past bij uw wensen. Mocht u verder nog informatie of advies wensen over ons aanbod, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)

   NIEUWSBRIEF

   U ontvangt de leukste reistips!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)