Schoolreis dierentuin

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het plannen van de perfecte schoolreis dierentuin bent u bij Schooltours aan het juiste adres. Wenst u een volledig verzorgde schoolreis of alleen het vervoer? Wij helpen u graag verder. Schooltours is onderdeel van Verschoor Reizen. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we vertrouwen op meer dan 90 jaar ervaring, waarbij we in al onze arrangementen service en kwaliteit garanderen.

Schoolreis dierentuin

Met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding zijn wij u zowel met standaard reizen als met belevenissen op maat van dienst. Lees snel verder en neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod schoolreizen. Staat uw perfecte schoolreis er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een belevenis op maat.

Werkwijze

Op het moment dat wij voor u een schoolreis dierentuin organiseren, willen we dat alles naar wens is voor u én uw leerlingen. Bij het eerste contact tussen Schooltours en uw school of klas, stellen wij een globaal programma op. Welke dierentuin gaat de reis heen, hoeveel personen gaan er mee en wat is de doelgroep, zijn vragen die voorkomen. Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen ontvangt u een passend voorstel voor de reis. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van de schoolreis. Daarnaast ontvangt u van ons een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling, alsmede de betalingstermijnen vermeld. De reserveringsbewijzen, de vouchers voor de accommodatie en de lokale gidsen neemt uw chauffeur mee. Verschillende reizen hebben wij al voor u bedacht:

  • Safaripark Beekse Bergen
  • Avifauna
  • Burgers’ Zoo
  • Tropical Zoo
  • Sea Life Scheveningen
  • Dierenrijk

Mogelijkheden

U geniet bij ons altijd van moderne en comfortabele bussen en touringcars. Wij beschikken over verschillende soorten bussen, van klein tot groot en van comfortabel tot zeer luxe en comfortabel. Zo hebben al onze bussen standaard DVD-installatie, koelkast, lederen fauteuils, microfoon en airconditioning. De grotere touringcars beschikken dan nog over aanvullende opties. Wij geven u advies bij het reserveren van een bus. Onze specialisten kunnen aan de hand van uw wensen namelijk bepalen welke bus of touringcar het beste geschikt is voor uw schoolreis met bus.

Voor meer informatie over schoolreis dierentuin of advies kunt u contact met ons opnemen, onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)