Schoolreis Avonturenboerderij Molenwaard

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plannen van de perfecte schoolreis Avonturenboerderij Molenwaard ? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wenst u een volledig verzorgde schoolreis of alleen het vervoer? Wij helpen u graag! Wij van Verschoor Reizen verzorgen voor ieder type onderwijs een schoolreis die voldoet aan uw wensen.
Schoolreis [pb-city]

Werkwijze bij schoolreis Avonturenboerderij Molenwaard

Als wij voor u een schoolreis Avonturenboerderij Molenwaard organiseren, willen we dat alles volledig naar wens voor u en uw leerlingen geregeld wordt. Bij het eerste contact tussen Verschoor Reizen en uw school of klas, stellen wij een globaal programma op. Afhankelijk van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma ontvangt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Indien u dit voorstel goedkeurt, zult u van ons een definitieve bevestiging krijgen van de schoolreis. Daarnaast ontvangt u van ons een voorfactuur met daarin het bedrag van de aanbetaling en de restbetaling, alsmede de betalingstermijnen vermeld. De reserveringsbewijzen, de vouchers voor de accommodatie en de lokale gidsen neemt uw chauffeur mee.

Contact

De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoolreizen organiseren. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies over uw schoolreis. Ook adviseren wij u graag over de manier van reizen en het maken van een dagplanning voor de schoolreis naar een attractiepark. Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)