Samenwerking Personeelsvereniging ASVZ - Verschoorreizen.nl

Samenwerking met Personeelsvereniging ASVZ.

De afgelopen jaren hebben wij vele (inter)nationale groepsreizen georganiseerd voor de PV van ASVZ.  Wij hebben al sinds 2012 een prachtige samenwerking met hen en wij zijn erg trots op deze samenwerking.

Dit is wat de PV van ASVZ over ons zegt:

Sinds 2012 ben ik bestuurslid van de personeelsvereniging van ASVZ en wij werken al vanaf het begin samen met Verschoor Reizen.
Inmiddels zijn er al vele (inter)nationale groepsreizen gemaakt variërend  van 50 tot 300 personen per reis.
Enkele bestemmingen van de afgelopen jaren zijn: Berlijn, Londen, Parijs, Hamburg, Amsterdam, Maastricht, en nog enkele dagreizen.
Wij zijn als personeelsvereniging zeer tevreden over Verschoor Reizen. Enkele kernwoorden zijn: Ontzorgen, kwaliteit, service, klantgericht.

Voorzitter Personeelsvereniging ASVZ     

 

Op 11 juli 2019 hadden wij een uitstapje naar de Efteling die wij Firma Verschoor heeft verzorgd. We zijn uitermate content over de service en de klantvriendelijkheid van deze firma. We hebben in het verleden al vaker onze uitstapjes door deze firma met volle tevredenheid laten organiseren. ook dit jaar was het wederom fantastisch. We blijven zeker in de toekomst gebruik maken van hun diensten. Een dikke pluim voor deze organisatie.

R. van den Dungen