Rolstoeltouringcar

Heeft u een idee om een rolstoelbus of rolstoeltouringcar te huren? Heeft u rolstoelpassagiers te vervoeren of minder valide passagiers die niet gemakkelijk de touringcar kunnen betreden? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij hebben de perfecte touringcar. Deze rolstoeltouringcar kunt u huren bij Verschoor Reizen en voorziet in alle gemakken. Geniet samen met iedereen van een comfortabele en onbezorgde reis.

Verschoor Reizen laat u kennismaken met haar vakbekwame, enthousiaste en zeer gastvrije chauffeurs. Dankzij de betrokkenheid van onze chauffeurs bij uw gezelschap, weet u zeker dat u goed zit. Nergens ervaart u het gemak van onbezorgd genieten als bij uw vaste touroperator.

Mogelijkheden

Wij presenteren u graag onze 62-persoons rolstoelbus. Deze prachtige rolstoeltouringcar biedt een standaard zitcapaciteit voor 62 valide personen. Indien u echter gebruik wenst te maken van de lift, omdat uw gezelschap slechter ter been is, dan biedt deze touringcar nog plaats voor 60 valide personen. Betreft uw gezelschap enkele minder valide personen? In totaal biedt deze touringcar voor 14 mindervalide plaats en houdt u 10 zitplaatsen over voor valide personen.

Wij verwijzen u graag naar het tabel voor de juiste indeling (zijn uw rolstoelen groter dan een standaard rolstoel? Informeer dan met uw reisadviseur over de juiste indeling).

Rolstoel 0 Lift 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Zitplaatsen 62 60 56 52 50 46 42 40 36 32 30 26 22 18 14 10

 

Zoals al onze touringcars is ook deze touringcar naast de rolstoellift voorzien van LCD schermen, DVD- en geluidsinstallatie, navigatie, airco, microfoon, uiterst gastvrij en vakbekwame chauffeurs. Uiteraard is deze touringcar voorzien van de nieuwste veiligheidseisen en om uw comfort nog optimaler te maken heeft deze touringcar ook een koffiebar, koelkast en toilet.

Contact

Heeft u interesse in onze reizen met een rolstoeltouringcar? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze reizen en de mogelijkheden die wij u bieden of verdere vragen, kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)