De Relatiedagen 2020 - Verschoorreizen.nl

De relatiedagen 2020

Afgelopen 11 en 12 februari was het weer zo ver, onze jaarlijkse relatiedagen stonden weer voor de deur.
We verzamelden vroeg in de ochtend bij ons garage met een heerlijk kopje koffie. Nadat iedereen langzaam was binnengedruppeld was het tijd om de touringcar de bestijgen en op pad te gaan. Zoals elk jaar was het programma weer een verassing. We vertrokken in oostelijke richting naar Horssen waar onze eerste stop was. Dit was bij de Kleine Heerlijkheid, hier genoten we van een kopje koffie met lekkers en kregen we een presentatie en rondleiding langs de eigen wijnen en slakken.

Hierna was het tijd om weer naar het volgende adres te vertrekken. We vertrokken vanuit Horssen naar Millingen a.d. Rijn waar we werden verwelkomd bij Hotel Millings. Hier hebben we genoten van een heerlijke koffietafel met kroket.
Na de lunch ging het wisselprogramma van start. Bus 1 vertrok vanuit Hotel Millingen o.l.v. een gids naar het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.
Bij het vrijheidsmuseum kregen we een korte inleiding, een introductiefilm en hierna was er tijd om vrij het museum te bezoeken.

Bus 2 vertrok vanuit Hotel Millings naar de Tinnen Roos. Hier kregen we een korte uitleg/presentatie en een live demo van het moderne tin gieten.
Na het bezoek aan de Tinnen Roos stapte er een gids aan boord en vertrokken we naar het Vrijheidsmuseum.

Na het gesplitste programma kwamen beide touringcars weer samen voor het afsluitend diner bij Hotel Millings. Hier hebben we heerlijk genoten van het pannetjesmenu. Helaas kwam hier ook deze bijzondere dag ten einde. Na het diner zijn we huiswaarts vertrokken en hebben we de dag afgesloten.

Dit jaar was Steven Korf van Busidee.nl ook te gast bij onze relatiedag. Hij heeft ook een erg leuk stuk geschreven over deze dag.
Dit kunt u hier lezen: http://www.bus-idee.nl/

 

Veilig vervoer corona