Personeelsvervoer corona Sliedrecht - Verschoorreizen.nl
 • 0
  Cart

Personeelsvervoer corona Sliedrecht

Verschoor Reizen staat voor u klaar in deze moeilijke tijden om het personeelsvervoer in verband met corona van en naar Sliedrecht mogelijk te maken. Met betrekking tot de coronacrisis hebben wij een aantal belangrijke afspraken gemaakt om de gezondheidsrisico’s van medewerkers en passagiers zoveel mogelijk te beperken. Vanaf 1 juli 2020 gelden de COVID-19-richtlijnen voor de inzet van touringcars tijdens de coronacrisis. Samen met de vakbonden FNV en CNV heeft Busvervoer Nederland de COVID-19-richtlijnen opgesteld.

Hoe ziet het vervoer voor personeelsleden tijdens corona eruit?

Onze richtlijnen zijn zorgvuldig geformuleerd en gebaseerd op de algemene regels en het protocol voor het openbaar vervoer. De richtlijnen gelden in de touringcar en op in- en uitstapplekken. Verschoor Reizen volgt de getroffen maatregelen nauwkeurig op met betrekking tot het touringcarvervoer. Dit geldt ook voor het vervoer van personeelsleden tijdens de coronacrisis van en naar Sliedrecht.

Verschoor Reizen wil het beste voor haar passagiers, waardoor de COVID-19-richtlijnen op de lcd-schermen worden gedeeld, waarover alle touringcars beschikken. Om het vervoer van personeelsleden tijdens de coronacrisis volgens de COVID-19-richtlijnen te garanderen, zorgen wij ervoor dat de touringcar na elke rit grondig wordt gereinigd en geventileerd. Daarnaast wordt door de chauffeurs aangegeven welke zitplaatsen te gebruiken zijn. Verder dienen de passagiers hun handen te wassen met desinfecterende gel bij het instappen van de touringcar.

Personeelsvervoer corona [pb-city]

Verschoor Reizen inzetten voor vervoer van uw personeel tijdens corona in Sliedrecht ?

Samen bestrijden we corona. Wij vragen u dus nadrukkelijk om uw verantwoordelijkheid te nemen en als er ziekteverschijnselen optreden dit te melden aan de chauffeur bij binnenkomst van de touringcar. Zo kunnen wij uw personeelsleden veilig naar de gewenste bestemming brengen. Heeft u interesse in  personeelsvervoer tijdens corona door Verschoor Reizen van en naar Sliedrecht? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij doen om uw veiligheid te waarborgen.

Verschoor Reizen

Verschoor Reizen
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0) 184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 23006604
Rabobank nr.: 32.50.04.412
BTW nr.: NL8063.97.470.B.01
IBAN nr.: NL68 RABO 0325 0044 12
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group.

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Alle rechten voorbehouden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verschoor reizen is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te verspreiden. Dit geldt tevens voor alle gekoppelde websites onder de merknamen, Verschoorevents.nl, Groepstrip.nl, Bedrijfuit.nl, Schooltours.nl en Eenbus.nl.