Personeelsuitjes

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw personeelsuitjes, dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres voor de beste service. Al jarenlang organiseren wij zeer uiteenlopende arrangementen, waardoor er altijd wel een geschikt arrangement voor u bij zit. Daarnaast richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholen, families of bijvoorbeeld een vriendenclub. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een reis die volledig aansluit bij uw wensen.

Over ons

Al sinds 1924 zijn wij van Verschoor Reizen gespecialiseerd in vervoersoplossingen en compleet verzorgde arrangementen. Met passie, trots en betrokkenheid vervoeren wij vele verschillende doelgroepen naar uiteenlopende bestemmingen. Hieronder leest u verder nog een aantal van onze prachtige speerpunten waar wij uniek in zijn:

Personeelsuitjes
  • Verschoor Reizen denkt met u mee! Dankzij onze vakkennis en ervaring, kunnen wij u adviseren in de juiste reizen en arrangementen voor uw gezelschap.
  • Wij houden ons te allen tijden aan onze afspraken. U bent gegarandeerd van kwaliteit, service, deskundigheid en passend advies op maat.
  • Verschoor Reizen is een degelijk bedrijf, doormiddel van ons jonge en moderne wagenpark en goed opgeleide chauffeurs zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer.
  • Wij bedenken altijd meteen een oplossing voor vrijwel elk probleem. Zo kan het voorkomen dat een bus onderweg een mankement ervaart. Wij zorgen dan dat er zo snel mogelijk een vervangende bus komt.

Mogelijkheden bij onze personeelsuitjes

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor een personeelsuitjes van Verschoor Reizen. Zo kunt u ervoor kiezen om dichtbij huis te blijven, maar wij bieden ook internationale reizen aan. Verder bieden wij verschillende mogelijkheden aan wat betreft vervoermiddel. De meeste reizen die wij aanbieden zijn busreizen, maar wij bieden u ook een aantal bootreizen en vliegreizen aan. Ook zijn speciale wensen voor ons geen probleem, zo hebben wij vele reizen in ons assortiment die rolstoeltoegankelijk zijn. U kunt uw reis helemaal zelf bepalen en samenstellen. Bedrijfsuitjes zijn een goed idee om de teambuilding te verbeteren en sociaal contact te verhogen. Ook kan een personeelsuitje gezien worden als bedankje voor de goede inzet van alle medewerkers.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft personeelsuitjes? Dan kunt u contact met ons opnemen. Voor vragen of meer informatie over onze personeelsuitjes en de mogelijkheden die wij u bieden, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)