09.15 uur
De touringcar staat voor u klaar in Werkendam.
09.30 uur
De touringcar vertrekt naar Keulen. In de touringcar ontvangt iedereen koffie/thee een vers gevulde koek.
12.30 uur
U komt aan in Keulen, u wordt afgezet in het centrum. De bagage blijft in de touringcar. U loopt samen met de reisbegeleider naar het restaurant. (2 minuten) Afzetplek: Markmannsgasse 42
Adres restaurant: Heumarkt 77, 50667 Köln, Duitsland
13.00 uur
Geniet van lunch buffet bij Brauhaus Gilden im Zims.
kleine Halven Hahn
kleine mett-sandwich
kleine gehaktbal
**
geroosterde kipdrumsticks
Pastasalade met pesto en tomaten
aardappelsalade met eieren
Komkommerroomsalade met dille
Salade van tomaat en rode ui
gemengde salade met honing-mosterddressing
gemengde broodmand en kruidenroom
**
varkensvlees met gebraden kaantjes en Kölschsaus
zuurkool en gekookte aardappelen
kalkoenreepjes met room en champignonsaus
gevulde paprika met pasta en daslooksaus (veganistisch)
**
Apfelstrudel met vanillesaus
14.45 uur
De gidsen wachten u op bij de lunchlocatie, vanaf hier start u met de bierwandeling. De groep wordt verdeeld in verschillende groepen van +- 15 –20 mensen per gids. De personen die voor de rondleiding in het Chocolademuseum hebben gekozen dienen op eigen gelegenheid naar het museum te lopen.
15.15 uur
U wordt verwacht bij het Chocolade museum voor een rondleiding.
Adres: Imhoff-Schokoladenmuseum, Am Schokoladenmuseum 1A, 50678 Köln (12 minuten wandelen)
17.00 uur
Einde activiteiten, de touringcar staat voor u klaar. U wordt naar het hotel gebracht om gezamenlijk in te checken en even op te frissen.
Touringcar 1: Holzmarkt, thv het Chocolademuseum
Touringcar 2: Markmannsgasse 42 – voor de bierwandeling
18.30 uur
De touringcar staat weer bij het hotel voor u klaar om u naar de dinerlocatie te brengen.
19.00 uur
U wordt afgezet in het centrum en u loopt op eigengelegenheid naar de dinerlocatie.
Afzetlocatie: Markmannsgasse 42
Restaurant: Frankenwerft 19, 50667 Köln, Duitsland
U dineert bij Haxenhaus, hierbij het menu:
Frisse salade
***
Gepofte aardappel op salade bedje gevuld met paarse curry zure room en gebakken champignons
of
Gegrilde varkensschenkel geserveerd met zuurkoolpuree
of
Kalkoenbiefstuk geserveerd met romige saus, groenten, aardappelpartjes en rodewijnsjalotte
***
Appeltaart met vanille ijs.
*De personeelsvereniging heeft de keuzes bepaald
21.00 uur
Het diner komt ten einde, u heeft avond vrij te besteden. De touringcar rijdt tweemaal naar het hotel. Mocht u nog in het centrum blijven dan kunt u op eigen gelegenheid terug naar het hotel.
Ophaal adres: Markmannsgasse 42 (Hier bent u ook afgezet)
22.30 uur
De touringcar staat nogmaals voor u klaar, mocht u naar het hotel wensen te gaan dan kunt u instappen. Blijft u langer in het centrum dan kunt u op eigen gelegenheid terug naar het hotel.
Ophaal adres: Markmannsgasse 42 (Hier bent u ook afgezet)