Familiebedrijf - van busbedrijf tot touroperator - Verschoor Reizen
  • 0
    Cart

Het familiebedrijf

Aan het begin van de 20ste eeuw is ons familiebedrijf opgericht door de gebroeders Bastiaan Jan Verschoor en Jan Rokus Verschoor. In die tijd reed de heer Van Holten een busdienst tussen Gorinchem, Hardinxveld en Giessendam. Toen de heer Van Holten hiermee ophield, besloten deze heren Verschoor, van oudsher een schippersfamilie, aan wal te komen. In 1923 besloten zij de busdienst voort te zetten onder de naam Gebr. Verschoor B.V.

In 1964 werd het bedrijf overgenomen door de gebroeders Jan en Adriaan Verschoor. Sinds 1988 staan Basjan en Marjandel Verschoor aan het roer van dit familiebedrijf. Ook de 4e generatie is inmiddels betrokken in de onderneming.

Verschoor Reizen is een bedrijf dat gegroeid is door haar relaties en partners. Wat ooit is begonnen als een lijndienst, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse touroperator en groepsreis specialist. Zo organiseren wij dagtochten, groepsreizen, bedrijfsuitjes, maar ook schoolreizen en zelfs incentive reizen. Maar nog altijd kunt u natuurlijk ook gewoon een bus met chauffeur bij ons huren. Bij Verschoor Reizen staat, al sinds 1923, één begrip centraal; “Onbezorgd genieten!”

Wij hopen dat u samen met ons nog vele jaren kunt genieten van unieke belevenissen die wij graag voor gezelschappen organiseren. Wanneer u interesse of vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.