Groepsreis specialist - touroperator en busbedrijf - Verschoor Reizen
  • 0
    Cart

Over ons

Al sinds 1923 is ons familiebedrijf onlosmakelijk verbonden met reizen! Of het nu gaat om het huren van een bus van Rotterdam naar Amsterdam of het laten ontwikkelen van een stedentrip naar Parijs of Berlijn. De 1ste generatie begon als een puur busbedrijf, maar inmiddels is Verschoor Reizen een touroperator. Een echte groepsreis specialist, of het nu gaat om een schoolreis of bedrijfsuitje. Ons team neemt de volledige organisatie bij u uit handen!

Wij onderscheiden ons door:

  • Flexibiliteit van ons team. Wij denken namelijk graag met u mee en wij bieden u graag passend advies bij het organiseren van uw dagtocht, schoolreis of incentive.
  • De kwaliteit in de organisatie en de uitvoering. Dat garanderen wij door directe communicatie binnen ons bedrijf, gecertificeerde en deskundige partners en vooral jonge touringcars. Het continu streven naar een optimale organisatie van uw uniek belevenis.
  • Service van ons team. Wij denken graag met u mee om een unieke belevenis optimaal te verzorgen naar uw wens en behoefte.
  • De zeven v’s van Verschoor Reizen zijn uw zekerheid!

Het familiebedrijf

Aan het begin van de 20ste eeuw is ons familiebedrijf opgericht door de gebroeders Bastiaan Jan Verschoor en Jan Rokus Verschoor. In die tijd reed de heer Van Holten een busdienst tussen Gorinchem, Hardinxveld en Giessendam. Toen de heer Van Holten hiermee ophield, besloten deze heren Verschoor, van oudsher een schippersfamilie, aan wal te komen. In 1923 besloten zij de busdienst voort te zetten onder de naam Gebr. Verschoor B.V.

In 1964 werd het bedrijf overgenomen door de gebroeders Jan en Adriaan Verschoor. Sinds 1988 staan Basjan en Marjandel Verschoor aan het roer van dit familiebedrijf. Ook de 4e generatie is inmiddels betrokken in de onderneming.

Verschoor Reizen is een bedrijf dat gegroeid is door haar relaties en partners. Wat ooit is begonnen als een lijndienst, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse touroperator en groepsreis specialist. Zo organiseren wij dagtochten, groepsreizen, bedrijfsuitjes, maar ook schoolreizen en zelfs incentive reizen. Maar nog altijd kunt u natuurlijk ook gewoon een bus met chauffeur bij ons huren. Bij Verschoor Reizen staat, al sinds 1923, één begrip centraal; “Onbezorgd genieten!”

Wij hopen dat u samen met ons nog vele jaren kunt genieten van unieke belevenissen die wij graag voor gezelschappen organiseren. Wanneer u interesse of vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Ons team

Basjan Verschoor
Directie


info@verschoor-reizen.nl
0184-612714

Marjandel Verschoor – Van den Berg
Directie


info@verschoor-reizen.nl
0184-612714

Christian Verschoor
Directie


info@verschoor-reizen.nl
0184 612 714

Annemiek Smit
Operations / Kwaliteitszorg


annemiek@verschoor-reizen.nl
0184-612714

Marinka van der Vlies
Projectmanager Groepsreizen


Marinka@verschoor-reizen.nl
0184-612714

Denise Warnik
Projectmanager Groepsreizen


denise@verschoor-reizen.nl
0184-612714

De zeven V’s van Verschoor reizen

Verschoor Reizen besteedt aandacht aan haar klanten en relaties. Op de voorgaande pagina’s kon u lezen wat onze unieke en sterke punten zijn en welke garanties en certificering wij u kunnen bieden. Op deze pagina laten wij u graag kennismaken met de zeven V’s van Verschoor reizen.

De zeven V’s van Verschoor reizen bieden u duidelijkheid:

favicon

Vaardigheden:
Verschoor Reizen is uw touroperator en groepsreis specialist. Al sinds 1923 staan de onderscheidende kernwaarden deskundigheid, service en kwaliteit garant voor unieke belevenissen.

favicon

Verbonden:
De familie en de relaties, daar draait het bij ons om! Verschoor Reizen bestaat inmiddels 4 generaties lang. Wat ons onderscheidt, is de kennis en de flexibiliteit van het meedenken, adviseren en de persoonlijke betrokkenheid bij uw wensen. Continu denkt ons team mee naar een passend advies voor uw gezelschap!

favicon

Verantwoord:
Groen heeft bij Verschoor Reizen een groot belang. Naast de vele certificeringen houden wij ons nauwlettend bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een voorbeeld hiervan is het continu streven naar een jong en modern wagenpark, zodat de uitstoot zo min mogelijk is.

favicon

Vertrouwen:
Alle reizen van Verschoor Reizen vallen onder de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden, zowel reizen die voor u particulier georganiseerd worden als groepsreizen die door uw vereniging worden aangeboden. Verschoor Reizen biedt beide prestigieuze garanties aan.

favicon

Veiligheid:
Met onze jonge en moderne touringcars en optimale veiligheidssystemen in de nieuwe touringcars blijft Verschoor Reizen gericht op de toekomst. Wij blijven vernieuwen en dat zorgt voor een betrouwbaar wagenpark met het juiste onderhoud.

favicon

Verzorgd:
Beleving en zorgeloos. Ons team van reisadviseurs zorgt steeds weer voor een compleet verzorgde reis. Onze definitie van zorgeloos is: met één telefoontje nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u op reis met uw gezelschap! In iedere dagtocht of meerdaagse reis staat de beleving centraal. Wij bieden u compleet verzorgde reizen, afgestemd op uw wensen. Daardoor zal er nog lang over gesproken worden!

favicon

Veelzijdig:
Specialisme. Touringcar verhuur, dagtochten, meerdaagse reizen, reizen voor jubilea of feesten, partijen en bruiloften, reizen voor instellingen & gemeenten, overheid, reizen met catering en evenementen, vliegreizen, stedenreizen, treinreizen, bootreizen, individuele reizen, personeelsreizen, conferenties en vergaderingen, mindervalide groepen, verenigingen, schoolreizen, werkweken, reizen voor bedrijven, luxe directievervoer, kleinere groepen vanaf 20 personen tot aan zeer grote groepen. Met ons specialisme verzorgen wij uw reizen op maat afgestemd op uw wensen.

Onbezorgd genieten!

Onbezorgd genieten voor uw gezelschap. Dat is uitsluitend mogelijk bij een organisatie die u transparantie, zekerheid en vooral duidelijkheid biedt! Wij informeren u over onze lidmaatschappen en certificering. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact opnemen met ons team.

KNV & ANVR
Door het lidmaatschap bij Koninklijk Nederlands Vervoer is Verschoor Reizen tevens ook aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen. Beide brancheverenigingen werken samen om de belangen te behartigen

AVB
Verschoor Reizen beschikt over een speciaal voor de touringcarbranche ontwikkelde Aansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven (AVB). Deze AVB biedt een bovenwettelijke dekking en dekt ook schades die voortvloeien uit de Wet op de Reisovereenkomst, die door de gewone AVB’s worden uitgesloten. Met deze verzekering draagt Verschoor Reizen er aan bij dat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Convenant van ILT
Het convenant is simpel gezegd een afspraak tussen ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) en Verschoor Reizen. Het convenant ziet toe op de interne en externe kwaliteit van de werkzaamheden, en is voor Verschoor Reizen een bekroning op het uitstekend naleven van alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Hiermee geeft ILT het expliciet vertrouwen aan Verschoor Reizen dat men intern toeziet op de wet- en regelgeving van het bedrijf, en ook zelf een oplossing creëert bij eventuele problemen. ILT verwacht van Verschoor Reizen dat het bedrijf zelf de controles en een eigen ‘verbetertraject’ beheert, waarin men verder geheel vrijgelaten wordt.

ISO 9001
Naast de bekende branche gerelateerde certificeringen is Verschoor Reizen ook gecertificeerd voor ISO 9001. ISO 9001 is een norm die controle houdt op interne organisatieprocessen, welke eveneens ook vastgelegd dienen te worden. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem (QMS, quality management system) van een organisatie. Er wordt bij deze norm uitgegaan van een continue procesverbetering. Bijzonder hieraan is dat Verschoor Reizen ook voldoet aan de internationale certificeringseisen.

ECOSTARS
Wij hebben ons door ECOSTARS laten beoordelen op het gebied van duurzaam transport en duurzame distributie.
Hierbij hebben we 5 van de 5 sterren behaald en daar zijn we uiteraard erg trots op! De bedoeling van dit programma van ECOSTARS is om beheerders van zakelijke voertuigen bewust te maken van hun rol om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren, de CO2 uitstoot te verminderen en de klimaatverandering aan te pakken.

Referenties