Organiseren werkweek

Voor het organiseren werkweek voor uw klas of school bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij van Verschoor Reizen behoren tot de grootste specialisten in het organiseren van passende arrangementen en reizen. Zo kunnen wij u specifiek informeren over de mogelijkheden die wij bieden voor uw onderwijsinstelling. Verschoor Reizen zorgt voor echt onbezorgd genieten, bij ons staan service en kwaliteit voorop. Lees snel verder en bekijk ons aanbod voor een onvergetelijke werkweek.

Organiseren werkweek

Onze werkwijze

Bij het organiseren werkweek, willen wij uiteraard dat alles perfect voor u geregeld is. In het eerste contact met uw school stellen we een globaal programma samen en bepalen we welke accommodatie aansluit bij uw school en uw wensen. Aan de hand van het te verwachten aantal deelnemers en de inhoud van het programma krijgt u van ons op korte termijn een passend voorstel. Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen, krijgt u van ons de definitieve bevestiging. Ook ontvangt u een voorfactuur, met daarin het bedrag van de aanbetaling en restbetaling alsmede de betalingstermijnen vermeld. De vouchers voor de accommodatie, lokale gidsen en reserveringsbewijzen neemt uw chauffeur voor u mee.

Organiseren werkweek buitenland

Verschoor Reizen werkt in het buitenland met goed aangeschreven accommodaties, waarbij faciliteiten zoals een douche en toilet alsmede een goed verzorgd ontbijt een absolute voorwaarde zijn. De leerlingen slapen in principe in meerbedkamers, de leerkrachten in tweepersoonskamers en eventueel een éénpersoonskamer. Graag ontvangen wij van u een namenlijst, waarna wij u een kamerindeling zenden, zodat u deze kamers kunt indelen. Vervolgens sturen wij deze lijst weer door naar de accommodatie. Zo weet zowel u als de accommodatie waar hij aan toe is tijdens de werkweek en zo bent u bij de aankomst sneller ingecheckt.

Voor alle buitenlandse reizen dienen de reizigers in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Daarnaast raden wij u sterk aan om voor deze reizen een reisbagage- en ongevallenverzekering af te sluiten. Vaak is vanuit school al een verzekering van kracht. Wij kunnen voor u bij de Europese een collectieve verzekering afsluiten. Vraagt u hiervoor vrijblijvend naar de gunstige groepstarieven en verzekeringsvoorwaarden. Kiest u voor het organiseren werkweek buitenland dan kunt u natuurlijk ook gaan voor een treinreis, vliegreis of zelfs een bootreis annex cruise. Voor het complete advies op maat bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres.

Voor meer informatie over onze reizen of ons aanbod kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar met passend advies.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

    Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)