Op stap in Nederland

Bent u benieuwd naar wat ons kikkerlandje te bieden heeft? Ga dan op stap in Nederland! Of u nu een familiereis wilt organiseren of een personeelsuitje, bij Verschoor Reizen bent u aan het juiste adres voor vele verschillende soorten groepsreizen in Nederland. Verschoor Reizen is een bedrijf met reeds 90 jaar ervaring op het aanbieden, verzorgen, en samenstellen van verschillende soorten groepsuitjes voor verschillende doelgroepen. Wie er ook uit in eigen land wil, bij Verschoor Reizen is er wel een geschikte reis te vinden. Zo niet, dan kunnen wij een reis speciaal op maat voor u samenstellen. Kortom: Verschoor Reizen heeft voor ieder wat wils!

Op stap in Nederland

Waarom op stap in Nederland?

In Nederland is elke ervaring binnen handbereik: een citytrip naar Maastricht of een uitje naar het Mediapark Beeld & Geluid: bij Verschoor Reizen kan het! Zit uw perfecte uitstapje er niet bij? Ook dan staan wij voor u klaar! Samen met u stellen we de groepsreis samen die bij u en uw gezelschap past. Een combinatie van twee reizen bijvoorbeeld met de activiteiten die u het leukst vindt, of juist een heel andere reis: maak uw wensen kenbaar, en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Op stap in Nederland is nog nooit zo leuk geweest!

Bij Verschoor Reizen heeft u de keuze uit verschillende soorten groepsreizen voor verschillende doelgroepen. Het is natuurlijk belangrijk dat de reis bij het gezelschap past. Mocht u daarom geen keuze kunnen maken uit ons assortiment, dan adviseren wij u graag! Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de reis: van vervoer tot een driegangendiner: Verschoor Reizen regelt het voor u!

Meer informatie over op stap in Nederland?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over op stap in Nederland met Verschoor Reizen? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon, of vul het contactformulier op onze site in!

Altijd op de hoogte blijven van de leukste reistips?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  Ik ga akkoord met deprivacy voorwaarden (*)

   NIEUWSBRIEF

   U ontvangt de leukste reistips!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)