Op het kantoor met Marinka van der Vlies - Verschoorreizen.nl
  • 0
    Cart

“Op het kantoor met” Marinka!

💻☎️ Deze keer:  ‘op het kantoor met Marinka!’
Marinka van der Vlies is de nieuwste werknemer binnen Verschoor Reizen. Daarom stellen wij haar natuurlijk een aantal vragen waardoor zij zichzelf kan voorstellen.

Wat zijn jouw werkzaamheden op kantoor?
Ik ben vanaf januari fulltime aan het werk bij dit mooie bedrijf. Vanaf dit moment zijn mijn werkzaamheden al heel afwisselend. Ik maak social media posts, nieuwsbrieven, brochures en plaats berichten op de website. Maar voornamelijk zijn mijn werkzaamheden: groepsreizen en incentives organiseren naar binnen- en buitenland. Helaas liggen we natuurlijk wel stil door corona, dus de aanvragen stromen helaas nog niet binnen. Maar zelfs gedurende dit afgelopen zware jaar ziet Verschoor Reizen kansen. Ik ben namelijk ook bezig met het opzetten van een nieuw concept, genaamd: Cow-E. Wellicht hebben jullie Cow-E al voorbij zien komen op Facebook. 👉Bekijk even de website www.cow-e.com en like de social media pagina’s voor meer informatie. Kortom, ik heb super toffe en afwisselende werkzaamheden.

Wat is er onmisbaar tijdens een werkdag?
Eten natuurlijk! 🍽 Maar ook meedoen met de quizzen op de radio. Q-music heeft altijd verschillende quizzen dan zet ik altijd even de radio wat harder en doe ik mee.

Wat is de leukste reis die jij ooit wilt organiseren?
LAPLAND! Hier hoef ik niet lang over na te denken, ik was eerder al zeer onder de indruk van dit landschap in Finland en ik word alleen maar enthousiaster hiervan. Op 10 februari volg ik ook samen met Denise een online event. Normaal gesproken wordt Verschoor Reizen uitgenodigd om in real life op locatie te komen bij potentiële partners, maar dit gaat nu helaas niet door COVID. Tijdens het online event hebben wij verschillende afspraken met toffe potentiële partners. Dit zijn bijvoorbeeld de uniekste hotels of met bedrijven die bijvoorbeeld husky sleeën organiseren. Super gaaf! Dus wilt er toevallig een groep ook naar Lapland? Bel: 0184-612714. Oh nee… dit is geen sales moment he?! Maar mocht u toch willen… bellennnn. 😜

Waar zou je graag nog eens een keer naartoe op reis willen?
De Filipijnen, dit is weer even letterlijk 60 graden gedraaid met wat voor reis ik ooit wil organiseren, hier is het een stukje warmer. In dit land is zo veel te zien, prachtige eilanden, stranden, indrukwekkende natuur, vulkanen en nog veel meer natuurlijk. Dit land lijkt mij een heerlijke mix tussen cultuur en relax. Want relaxen op vakantie vind ik ook wel heel erg fijn.☀️